Тв новини

„Опасно изкушение“: Доган научава, че Йълдъз е починала от липса на кислород


Ендер продължава да изнудва непознатата и иска голяма сума пари от нея. Ендер показва, че не се страхува от нищо, но в същото време е нервна, че не може да разбере самоличността на натрапника, от когото постоянно получава заплахи. Сафет бившия мъж на Зейнеп, изпрати хора, които трябва да отвлекат Зейнеп. Но Йълдъз е свидетел на този инцидент. Тя вижда лицето на похитителя и той нямаше друг избор, освен да я удари с първия предмет, който му попадне под ръка.

Йълдъз падна на пода в безсъзнание и е качена в кола заедно със Зейнеп, след което откарана в неизвестна посока. Сафет бил уведомен за случилото се и му казват, че една от жените е мъртва. Когато Доган разбира за изчезването на Йълдъз, веднага тръгва да я търси. Той е готов да убие всички, които са замесени в този случай и те няма да имат късмет, ако и един косъм падне от главата на Йълдъз.

Доган научава, че Йълдъз е починала от липса на кислород по време на отвличането и му е наредено да освободи от тялото ѝ. Но скоро Йълдъз се появи жива и здрава. Веднага след като срещна Ендер, тя започна да си представя колко много се тревожи нейният приятел за нея. Доган беше много уплашен за Йълдъз.Тогава той я покани на вечеря и Йълдъз не отказва…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.