Актьори

Еда Едже разказа как е получила предложението за брак от Бурахан Тунджер

Еда Едже разказа как е получила предложението за брак от Бурахан Тунджер. В полунощ, когато си миех зъбите, и се подготвях да си лягам, Бура се появи на вратата. В ръката си държеше пръстен…“ След това е настъпил съкровения момент на въпроса „Ще се омъжиш ли за мен“ и романтичния отговор „Да“ от страна на Еда Едже.

Еда Едже и баскетболистът Буграхан Тунджер бяха на корицата на новия брой на HELLO!

Двамата разказаха пред журналистите какво са почувствали в деня на сватбата един към друг.

Бурахан: „Тя беше толкова красива булка. Много се зарадвах, когато я видях. Този момент зае своето място в паметта ми, като специален спомен от нашата връзка.

Еда : „Когато облякох сватбената си рокля и видях Бура, беше много приятно чувство. Усмихнах се, когато го зърнах. Усетих, че му харесвам, бях много трогната.”

Ето какво каза Еда Едже за своите надежди:

„Да използваш силата си за доброто на цялото общество е много ценно. Вярвам, че новото поколение е по-чувствително и това дава надежда“, казва носителката на наградата Жена на годината на ELLE на наградите ELLE Style Awards 2023 X MAC

Еда Едже се готви за нов сериал, който вероятно ще стартира през новия сезон.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.