Тв новини

„Опасно изкушение“: Доан ще се развежда с Ендер


Доан продължава да се опитва да се сближи с Йълдъз и тя прекрасно разбира, че той иска да се сдобри с нея. Само че Йълдъз не бърза, защото в момента Доан  е женен мъж. Майка ѝ смята, че Йълдъз е твърде капризна и трябва да мисли за това, че Доан я е избрал и иска да се върне. Йълдъз пък иска да постигне това, че Доан да страда и да тича след нея. Само че тя все още не е взела решение дали ще се върне при него.

Ендер рано сутринта вижда Доан вкъщи и пита защо не е отишъл на работа. Доан взе решение, което Ендер никак не очакваше. Той ѝ съобщи, че иска да се разведе. Между тях нищо не се получава и няма да се получи, затова на Доан не му се иска да продължава да я разстройва. Ендер не разбира за какво става дума, защото вече е направила планове, че с Доан ще имат деца.

Йълдъз с нетърпение очаква момента, в който Доан ще направи крачка към нея след последния им разговор. Въпреки това, че Ендер беше шокирана от тази новина, тя няма да се предаде. Тя съобщава на Доан, че няма да се разведе с него.

Кумру и Селим са много щастливи заедно и прекарват чудесно време. Но неочаквана среща ще започне да променя всичко по кардинален начин…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.