Тв новини

„Опасно изкушение“: Доан прави шокиращо признание на Йълдъз


Новогодишните празници наближават и по този повод е организирано мероприятие. Хандан пожелава на всички присъстващи прекрасна Нова година. Тя мисли, че през Нова година ще се говори много за тях.

Когато Йълдъз оправя косата си, случайно закача Ендер и това силно я дразни. Тя пита Йълдъз какво се опитва да направи? Йълдъз отговаря, че Ендер не трябва да минава точно пред нея. Ендер напомня на Йълдъз как я е взела за ръка и я е довела в това общество.

В това време на Кумру съобщават, че на вратата се намира човек, който много иска да я види. Кумру се заинтересува, кой може да е? Хандан отговаря, че скоро тя лично ще се запознае с него.

На следващия ден Доан настига Йълдъз и я моли да спре. Той казва, че много съжалява. Въпреки всичките си усилия, на Доан никак не се удава да изхвърли от главата си мислите за нея. Сега му се иска да получи втори шанс и отново да бъде с Йълдъз. Йълдъз е силно изненадана от това признание от страна на Доан…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.