Тв новини

„Опасно изкушение“ днес няма да се излъчи


Днес сериалът няма да се излъчи. Подновяването на сериала „Опасно изкушение“ ще стане на 4 януари 2022 година.

Вижте какво ще се случи след подновяването на сериала:

Зейнеп се мъчи да отмъсти на Алихан с женитбата си с Дюндар

Лила казва на Емир, че баща й иска да се запознае с него. Лила му съобщава, че баща й знае за всичките им лъжи. Тя добавя, че ще разкаже всичко и на Алихан. Емир е потресен, че ще загуби работата си.

Йълдъз пристига при Дюндар. Той й и се оплаква, че Алихан е бил при него и му е казал, че Зейнеп не го обича. „Ти не го слушай, от ревност, не знае какво прави“, Йълдъз се опитва да го успокои. Дюндар решава, че темата е закрита и не си струва губенето на време, за да я обсъждат.

Йълдъз иска Дюндар да следи Кемал. Той се чуди защо трябва да следи Кемал. Йълдъз му обяснява,че Кемал вероятно изневерява на Зехра.Дюндар й обещава да го проследи. Йълдъз го предупреждава да не казва на Зейнеп.

Алихан се появява в офиса на Халит. Той го пита защо Зейнеп върши тези неща с Дюндар.“Защо тя ми е сърдита и ми отмъщава, заради това“, отговаря Алихан.

Алихан иска да говори с Невра. Халит обещава да уреди срещата с вдовицата на неговия бивш съдружник. Той предлага вечеря в 8:00.

Йълдъз казва на Зейнеп за срещата на Алихан с Дюндар и това, че той му е казал, че тя не го обича. Йълдъз измисли лъжа, с която да скрие факта, че тя е била при Дюндар. Казва й, че му е позвънила и той й е разказал всичко.

Зейнеп се отправя към Алихан тя го пита как смее да говори с Дюндар за неща, които не са негова работа. Алихан казва, че не е нормално да се жениш за някого още на първа среща.“След като ти си лягаш с жена, която не обичаш, така и аз мога да постъпя с Дюндар“ отвръща му Зейнеп.

Зейнеп напуска офиса, пресреща я Хакан и я пита какво се случва, тя е бясна и не желае да му отговаря. Хакан влиза при Алихан и научава от него причината, заради която Зейнеп ще се омъжва за Дюндар…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.