Тв новини

„Намери ме“: Махир крие от адвоката на Мелек истината за семейството си


Във затвора правят капан на защитничката на Мелек и я отдалечават от нейната килия. Фидан напада Чичек и Мелек. Адвокат разговаря с Махир. Те коментират връзката на махир със семейство Хактанър. Махир скрива, че е брат на Хюмейра и Керем. Той крие, че Къймет е негова майка.  Фикрет е адвокат с дългогодишна практика и е наясно със ситуацията и продължава да разпитва Махир за подробности около семейството. Махир е наясно, че Фикрет ще научи истината.

Тарък е посетен в затвора от Хюмейра. Тарък е изпратен на лечение в болницата. Причината е, че е бил нападнат. Махир разговаря с Каймет, която му разказва, че Мелек е жена на загиналия Юсуф и следователно е наследница на части от Имението. Каймет се стреми да убеди Махир, че Мелек е добре да остане в затвора по този начин  ще я  държат далеч от наследството.

Махир не казва на Каймет, че е наел адвокат за Мелек. Къймет получава заплахи от Махир, който я предупреждава да внимава и да не наврежда Мелек и Елиф.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.