Актьори

Новият сериален проект на Ертан Сабан вълнува феновете му!


Роден през 1977 г. и имащ голяма база от фенове на проектите, в които е участвал, Ертан Сабан показва впечатляващи изпълнения в много роли със силните си актьорски умения.

Ертан Сабан пое главната роля на Сади в сериала Нека животът дойде, както си знае, който беше на екрана през 2022-2023 г., и се открои като много добър дует с Деврим Йозкан.

Ертан Сабан, който привлече вниманието с различни програми, филми и сериали от началото на 2000-те, изигра важни роли.

Образът на Алекси в сериала Елведа Румели направи актьора известен. Актьорът, който е помнен от феновете на сериала Долината на вълците: Засада с героя Gölge, за последно беше на снимачната площадка с филма Kadınlara Mahsus миналата година.

Според новините в пресата, Ертан Сабан ще се завърне в снимачната площадка на сериала следващата есен. Ще имате възможността да гледате и Ертан Сабан в нов проект, който ще бъде заснет за телевизионния канал Now, където Дамла Сьонмез ще поеме главната женска роля.

Новините в пресата показват, че името на сериала е Kötü Kan и че Ертан Сабан ще изобрази героя Картал, но също така е известно, че могат да бъдат направени много промени преди сериала да започне.

Режисьорът на новия сериал, който се очаква да се срещне с публиката през септември, е показан като опитно име Чаатай Тосун.

Напомняме също, че Дамла Сьонмез, която привлича вниманието с впечатляващите си таланти, е постоянно на дневен ред в последно време със сериалите Ямата, Уважение, Азиз и ИЗГНАНИЕ В СИНЕВАТА.