Актьори

Бурак Дакак спечели награда, приятелката му Лейля Танлар е горда с него!


В MKM бяха връчени 25-ите награди за актьори в театъра и киното Sadri Alışık… Един от носителите на наградата беше младият актьор Бурак Дакак, който направи добър старт през последните години и успя да впечатли широка публика с таланта си.

Бурак Дакак, който получи специалната награда на Айхан Ишък, започна речта си с благодарност на годеницата си Лейла Танлар на сцената. Радостното настроение на двойката, която е в добри отношения, не остана незабелязано.

Бурак Дакак, който изнесе реч на церемонията по награждаването, благодари на своите фенове, семейство и приятелка, които го подкрепяха със следните думи:

„Бих искал да ви благодаря много, че винаги ме подкрепяте и стоите зад мен. Бих искал също да благодаря много на семейството си. Започнах кариерата си от дете. Ако те не бяха застанали зад мен, нямаше да мога да застана пред вас. Искам да посветя тази награда на майка ми и баща ми. Това е първата ми награда в киното и театъра и за мен е много ценно, че първата ми награда е толкова значима.“

Успелият актьор сподели радостта и гордостта си с годеницата си Лейля Танлар.

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.