Тв новини

„Не пускай ръката ми“: Серап няма да позволи на Дженк да има нещо общо с Азра


Сумру разбира от Серап, че Дженк е казал, че обича Азра. Тя е бясна и казва, че няма да му позволи да бъде с нея. Фериде не  дава  на Серап да отиде в стаята на Азра. Сумру вижда непознат мъж, който я преследва. Хюля се нахвърля срещу Месут, иска от него да разбере дали той има нещо общо със смъртта на Кемал. Месут се мъчи да се измъкне, но Хюля не е доволна от това, което той дава като отговор  и го гони от дома си.

Азра получава съобщение от Дженк, който казва, че ще я чака да поговорят в градината. Тя напуска къщата и отива при него в колата му. Серап ги вижда. Дженк разказва на Азра, че влюбен в нея. Той обяснява, че ще изчисти всичко от паметта си при условие, че и тя изпитва същите чувства към него. Той решава да си тръгне, но Азра хваща неговата ръка.

Сумру звъни на адвоката Невзат. Тя се чуди дали бившия й мъж Бурхан е пуснат от затвора. Невзат не успява да й отговори. Месут се нахвърля срещу Сумру като й казва, че тя проваля всичко в неговия живот и е предоставила на Хюля адреса на Четин. Всички от семейство Челен ще разберат истината, ако тя не предостави невярна информация на Хюля относно дълг към Кемал. Той иска да подпише официално споразумение за партньорство. Сумру е категорична, че няма да попречи на Четин, ако той започна делото отново във връзка със смъртта на Кемал. Серап е категорична пред  Дженк няма да приеме любовта му която той проявява към Азра.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.