Тв новини

„Не ме оставяй“: Тарък няма да се развежда с Мелтем


Арестуват Аслан. Мелтем наблюдава отстрани какво се случва. Тя влиза в стаята при  Тарък и Съла. Tарък  се нахвърля върху Мелтем и казва, че тя е виновна за отвличането на Съла. Мелтем се мъчи да го заблуди, че баща й е в полицията и по този начин, тя е успяла да спаси Съла.  Тарък не вярва. Но Сала се застъпва за Мелтем и казва, че тя е спасила.

Зейнеп вижда, че Емре се мъчи да помогне на мъж, който е в безпомощно състояние и да го качи в колата си. Тя кара Бора да спре, за да окаже помощ. Той обаче не се съгласява. Съла, благодарение на Тарък, вече в имението на Саяр. Сахер и Арзу питат Мелтем защо е дала възможност на Тарък да доведе Съла в къщата. Съобщава, че тя е наясно, че баща й е отговорен за всичко което се случило със Съла. Арзу се пита дали Тарък ще използва това като причина да се разведе с Мелтем.

Тарък разговаря с Мелтем в градината. Тарък й казва, че няма да се разведе с нея, тя трябва обаче да прояви съчувствие към Съла и да й даде време да се възстанови, за да й се възвърна спомените. Тарък иска да прекара нощта със Съла, Мелтем  се съгласява. Сахер и Арзу се нахвърлят върху Тарък като го обвиняват, че е изоставил Мелтем и се отдал изцяло на  Съла. Той ги успокоява че няма намерение да се развежда с Мелтем, но ще изчака Съла да се възстанови, за да й каже че е женен за друга.  Съла чува какво разговарят. Тя се чуди защо не я искат в дома Арзу и Сехер. Тя бяга от дома. Тарък  тръгва след нея, тя се упреква, че в миналото е дала на Аслан акции и по този начин е навредила, но сега е  сигурна в действията си и ще направи всичко възможно за да поправи станалото.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.