Тв новини

„Не пускай ръката ми“: Дженк крие тайна от Азра


Дженк е откаран в болницата в последния момент и изпратен за операция. Мелис, която е научила, че Кадир се е завърнал, се надява да си върне любовта. Въпреки това, Кадир, който се обвинява за болестта на Дженк, се стреми да стои далеч от Мелис.

Азми оказва натиск върху Сумру да върне акциите на компанията.

Азра се опитва да промени отношението на Дженк към семейството му.

От друга страна, Фериде се готви да направи огромна жертва, за да върне Дженк в компанията.

Оставен съвсем сам във връзка със случилите се събития,

Серап получава неочаквана подкрепа, каквато изобщо не е очаквал.

Пристигането на Зерин е голяма изненада за всички. Зерин, някога богата жена, е загубила цялото си състояние поради смъртта на съпруга си, няма намерение да разкрива това на Челен.

Как пристигането на Зерин ще се отрази на Сумру, която е на път да поеме юздите на ресторанта?

В нов бизнес план, предложен от Дженк, който се опитва да внесе конструктивна промяна в компанията, като започне от самото начало. Кадир и Мелис ги очаква голяма изненада.

Азра, която започва да подозира, че Дженк крие нещо в себе си, се опитва да предприеме действия. Може ли Азра да научи истината за болестта на Дженк?

Азра и Дженк ще отидат на сватбено тържество на един от приятелите на Дженк. Партито ще бъде изпълнено с изненади.

Зерин, криеща от семейство Челен, че е останала без стотинка в джоба си, ще се окаже в неловка ситуация с пристигането на неочакван гост.

Ще успеят ли Кадир и Мелис, принудени да работят заедно по желание на Кадир, да успокоят чувствата си?

Сумру, която планира да се омъжи за Азми, ще полудее от новините, които научава. Реакцията на Сумру ще накара семейство Челен, водено от Фериде, да преживее тежки дни.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.