Тв новини

„Черно-бяла любов“: Един предстоящ аборт


Аслъ и Ферхат решават да се разделят. Идил разбира, че Йетър е в добри отношения с Азат. Джунейт е в ръцете на Азат. За да спаси живота си, той му разказва всички тайни на Намък.

Аслъ напуска хотела с такси. Ферхат  следва таксито. Шофьорът, виждайки го, решава да натисне газта и става катастрофа. Ферхат води жена си в болницата. В болницата става известно, че Аслъ е бременна. Заедно решават да се отърват от детето и да се разведат. Междувременно Идил влиза в стаята на Йетър и я информира, че знае, че тя има връзка с Азат. Малко по-късно Йетър се обажда на Азат и му съобщава, че Идил знае за връзката им и може да информира Намък за това.

Ферхат връща Аслъ в имението. След това той казва на Делсизе да купи телефон без програма за проследяване. Делсизе е изненадана от това.

Аслъ се обажда на приятелката си и се записва за аборт.  Междувременно Ферхат отива на бокс и след това отива при Ийт. Той му съобщава, че се развежда с Аслъ. Ийт се опитва да го разубеди, но не успява. Ферхат е на път да се разведе.

Джунейт отново изнудва Гюлсум. Той иска да влезе в къщата и Гюлсум трябва да го пусне. Йетър разбира за обажданията на Джунейт и е много притеснена за дъщеря си. Идил и Намък се женят, но щастието им не трае дълго. Йетър дава на Намък да изслуша аудиозапис, в който лекарят потвърждава аборта на Идил.

Ферхат вижда баща си насън, който му се кара и казва, че сам изгаря огъня в себе си със собствените си ръце. Аслъ чака до последния момент Ферхат да каже „Не го прави“, когато тя му казва, че ще отиде на аборт вечерта след рождения ден на Озгур. Но Ферхат не смее да изрече тази фраза, въпреки че не иска аборт.

Аслъ заминава за клиниката. Племенницата на Аслъ идва в имението.

Ферхат разбира адреса на клиниката и отива да доведе жена си. Поради  задръствания на пътя той закъснява

Всяка любов има своя собствена съдба.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.