Тв новини

„Не ме оставяй“: Зейнеп губи съзнание

Съла започва да вика. Дженгис иска от нея да напусне хотела. Мелтем тича към тоалетната, а Съла е след нея. Съла предприема решаваш ход като заключва вратата и кара Мелтем да й обясни причината, която я кара да върви след Тарък. Тя иска да напусне живота й. Тарък е принуден да разбие вратата и кара Съла да го чака в колата. Мелтем изисква от Тарък да съобщи на Съла причината двамата да са заедно. Тарък закарва Съла обратно в имението.

Зейнеп моли Джансу да я остави на мира. Джансу тича към болницата да търси Бора и Емре. Те се отправят към мястото където Зейнеп е паднала, но нея я няма. Зейнеп тича и спира такси и се отправя към друга болница, но губи съзнание. Медиците я намират и я остават в стая, в която тя е сама. Зейнеп е спокойна след като разбира, че живота на бебето не е застрашен. Тя звъни на Бора.

Тарък моли Съла да се успокои. Съла се облича в нощница, а Тарък е в другата стая стои на загасени лампи. Мелтем е в криза и звъни на Тарък. Но Сала изтръгва телефона му от ръцете. Съла се хвърля в прегръдките на Таръг и той не може да й устои и отвръща на ласките й. Когато семейството Саяр се прибира в Имението те изпадат в шок като виждат Съла и Тарък. Съла бяга от стаята. А Мелтем се нахвърля на Тарък, тя е разярена и го упреква, че той й е изневерил. Тя сипе заплахи, че ще разкаже на Съла за брака им. Тарък обещава да признае на Съла причината която го кара да е с Мелтем.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.