Тв новини

„Наследство“: Сехер е в голяма опасност, психично болен човек с лоши намерения към нея


Яман не иска Озан да се появява в къщата им, но не може да тръгне срещу Сехер. Озан започва уроци по музика с Юсуф. За да развесели Юсуф, той моли Сехер да изпее песен. Заради племенника си Сехер се съгласява

Яман е нервен от това, че Озан гледа Сехер странно. Чувства, че нещо не е наред с него. През това време Озан оставя камера в стаята на Сехер, а когато се прибира, я наблюдава.

Хората на Яман успяват да разберат, че Озан не е живял в Холандия, а е бил лекуван в психиатрична болница и сега посещава психиатър три пъти седмично. Той извиква Сехер и Озан в кабинета си и казва, че знае за миналото му. Озан се защитава и казва, че е бил лекуван при психиатър от продължителна депресия.

Яман продължава да настоява на своето – Озан преследва целите си. Сехер симпатизира на Озан и отива да пие кафе с него. Яман се страхува да остави Сехер при Озан и я търси из целия град. Когато я намира, той не й казва истинската причина за страховете си.

След като Яман намира  камерата на Озан в стаята на Сехер, той вече не се съмнява в подозренията си. Яман веднага отива в дома на Озан и го моли да напусне.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.