Тв новини

„Наследство“: Сехер е нападната от психопат


Озан спасява живота на Юсуф и веднага става добър за всички, но не и за Яман. Той продължава да го подозира и да смята, че има нещо нечисто в него. Озан отново е нает на работа. Но той няма намерение да работи. Той кани Сехер в къщата, която купи за Гьонюл.

Сехер губи огърлицата си, но Яман я намира. Когато дава огърлицата на Сехер, той забелязва, че огърлицата е скъсана. Тогава той казва на Сехер, че ще я  поправи и ще й я даде. На сутринта той носи огърлицата Сехер. Сехер е изненадана, че Яман се променя пред очите й. Той дори не й казва нищо,  когато тя отива  в дома на Озан.

Озан не пие хапчета и се разболява. Той наблюдава комуникацията на Сехер и Яман през скритата камера. Скача и с писъци и започва да се удря с чук. Тогава Сехер се  развиква, че Яман е  отишъл през нощта и го е набил. Сехер  казва обидни думи  на Яман и хуква да помага на Озан.

Озан затваря Сехер в къщата. Той я закопчава с белезници за тръба. Сехер много се страхува от него и не може дори да издаде звук. Междувременно Яман, вземайки пистолет, тръгва да търси Сехер.

Яман пристига в апартамента на Озан и открива там окървавен чук. Успява да намери и лаптоп, отваряйки  той научава, че Озан е следил Сехер със скрита камера.

Междувременно Сехер успява да избяга. Докато тича към пътя, тя се обажда на Яман и моли за помощ. Но Озан я настига и разговорът й с Яман прекъсва.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.