Тв новини

Наследство – Епизод 94 (Ето какво ще видим)


НА КРАТКО какво се случва в епизод 94 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 7 август 2023 по NOVA

За съжаление на Зухал и Икбал, Сехер и Юсуф се връщат в имението. Сестрите смятат, че Сехер и Яман са враждебно настроени един към друг. Междувременно Сехер предлага на Яман примирие като му поставя условие.

Сехер отива да помогне на Селим да подготви голяма поръчка. Тя взима със себе си Юсуф. В ресторанта се запознава с приятеля на Селим – Озан. Мъжът е учител по музика и свири на укулеле (струнен музикален инструмент), и предлага на Сехер да дава уроци на Юсуф. Сехер споменава това на Яман, но той е категорично против.

Бегюм настоява Султан да ѝ помогне да си върне Али.

Междувременно Фират забелязва, че Али е влюбен до уши в Кираз. Комисарят първоначално отрича, но после отива при Ариф за съвет.

Вечерта Сехер и Юсуф излизат от къщата. Яман притеснен веднага излиза от колата си и пресреща племенника си.

-Чичо, връщаме се, няма повече да спиш в колата! – казва Юсуф.

Яман посяга да вземе куфара от Сехер, но тя не му го дава, а сама качва в багажника на автомобила.

Действието се пренася в дома на комисаря, където Али и Кираз се прибират, а Али моли Кираз да отиде да си почине, а той ще измие и ще ѝ донесе плодове в стаята.

-Комисар, благодаря ви, днес прекарах най-хубавия си ден!

Али влюбено гледа Кираз, но интимният момент е прекъснат от Фърат, който казва на Али, че е минавал и е решил да вида как е Кираз.

В имението Икбал се кара на Зухал, че цял ден не е вдигнала лицето си от телефона и я моли да се облече, и приведе в приличен вид. Зухал ѝ отговаря, за кой да се облича като Яман не е в имението. В този момент Дженгер тича да отвори входната врата.

-Къде така се е забързал? Кой ли е дошъл? – чуди се Икбал.

Дженгер отваря вратата и влизат Юсуф и Сехер.

-Ние се върнахме, чичо Дженгер! – казва Юсуф.

Влиза и Яман, а Сехер подканя Юсуф да се качат в стаята му. Яман тръгва след тях.

-Те все още са скарани, няма за какво да се притесняваме! Виждаш ли, излишно цял ден се измъчваше! Продължаваме от момента, в който спряхме, козът е все още е у нас! – казва Икбал.

-Тогава отивам да се преоблека! – казва Зухал.

Сехер казва на Юсуф да се преоблече и да ляга да спи. Идва Яман, Юсуф му казва, че си ляга и му пожелава лека нощ. Яман също му пожелава сладки сънища. Сехер мълчи, а Яман отива в стаята си.

-Лельо, ти защо не пожела на чичо лека нощ?

Сехер не знае какво да отговори.

Али казва, че снощи е говорил със Сехер, но тя отново е защитила Яман, но той не смята да остави така тази работа, Яман Къръмлъ няма така лесно да се отърве.

Идва Кираз, която им носи кафе. Али ѝ се кара, че не го е послушала и не е отишла да си почива. Кираз му казва, че веднага отива. Али гледа след Кираз, а Фърат отбелязва, че Кираз изглежда не само по-добре, но и настроението ѝ е приповдигнато. Али му казва, че днес я е извел, за да ѝ повдигне настроението и са отишли при татко Ариф, а на него му възникнала работа и им оставил лавката си. Али щастлив разказва на Фърат, как Кираз го е използвала за сервитьор и как тя запомняла всички поръчки да най-малката подробност, а как се справяла с готвенето…

-Комисар, ще ви кажа нещо, но не ми се ядосвайте!

-Казвай!

-Аз никога толкова щастлив не съм ви виждал…

-Какво говориш?

-Брат, аз не знам дали го осъзнаваш, но ти си влюбен до уши в Кираз!

Али отрича, казаното от Фърат да е истина.

Действието се пренася в имението. Сехер влиза в стаята на Яман, доближава се до него и му подава ръката си и си спомня, как Яман каза на Ариф, че много съжалява за това, което ѝ е направил.

Яман става от стола си. Сехер предлага: -Хайде, да сложим край на враждата ни! Омръзна ми постоянно да живея със съмнения! Нека всичко да бъде така, както трябва да бъде! Ти си чичо на Юсуф, а аз негова леля, повериха ни го много близки хора, нека заради Юсуф, който толкова много обичаме, да сложим край на враждата си! Съгласен ли си?

Яман не казва нищо, но хваща ръката подадената ръка от Сехер. Тя обаче поставя условие: заедно да вземат решение за бъдещето на Юсуф.

-Добре! – казва Яман.

-Ти, уверен ли си в това?! Защото, ако не удържиш на думата…

-Ти, чу ли ме какво казах! След като казах, добре, това означава, че съм съгласен! – прекъсва я Яман.

-Добре, ще видим!

Зухал на гримирана и наконтена казва на сестра си, че ще отиде при Яман да пият кафе и да поговорят по-работа.

В салона Зухал и Икбал виждат как Сехер излиза от стаята на Яман.

-Какво става? Тя излезе от стаята на Яман! – казва ядосана Зухал и се връща в стаята си.

Действието прескача на сутринта в имението, където всички закусват. Сехер слага в чинията на Юсуф бюрек, като казва, че леля Одалет го е направила специално за него.

Неслихан сипва кафе на Сехер и тръгва да излиза, когато Яман ѝ казва да налее и на него. Икбал пояснява, че Неслихан го е подминала, защото обикновено той пие само една чашка.

-Сега ми се прииска да изпия още една, а е хубаво да променям от време на време обичайните си навици! – отбелязва Яман като поглежда към Сехер.

-Аз се наядох! – отбелязва Юсуф.

-Но, ти не си изял всичко в чинията си?! – отвръща Яман.

-След като казва, че се е наял, да не го караме повече! – казва Сехер.

-Ти, наистина ли се нахрани, юначе? – пита Яман.

-Да, чичо!

-Тогава може да станеш от масата! – разрешава му Яман като поглежда към Сехер, която е много доволна, че Яман не ѝ противоречи.

В същото време Икбал и Зухал се споглеждат изненадани от бързата промяна в отношенията между Яман и Сехер.

Телефонът на Сехер звъни, тя се извинява и става да говори на метър от масата.

-Ало, Селим!

Камерата ни показва Яман, който чувайки името на Селим видимо се ядосва.

-Много голяма поръчка! Разбира се, че ще дойда да помогна! – уверява го Сехер и се връща на масата. Икбал я пита, дали нещо сериозно не е станало, а тя ѝ казва, че трябва да отиде в ресторанта и пита Икбал, дали може да наглежда Юсуф, докато нея я няма.

-Лельо, а аз може ли да дойда с теб?

-Разбира се, че може да дойдеш! -казва Сехер, като поглежда притеснено към Яман, който нищо не казва. Икбал и Зухал също се споглеждат, изненадани, че Яман отново не противоречи на Сехер.

Сехер подканя Юсуф да тръгват, а Яман казва на Сехер да вземе охрана, а тя кима в знак на съгласие.

Яман казва на Дженгер да каже да подготвят колата му и излиза.

Зухал пита сестра си, какво става, а тя ѝ отговаря, че нещо става, но много скоро ще разберат какво.

Комисар Али първоначално отрича пред Фърат, че е влюбен в Кираз, но после отива при Ариф за съвет. Али не казва на Ариф, че иска съвет за себе си, а за свои приятел.

В същото време Бегюм плаче пред Султан, че губи Али и я моли да ѝ помогне, за да си го върне.

Сехер отива да помогне на Селим да подготви голяма поръчка. Тя взима със себе си Юсуф.

В ресторанта влиза мъж, който с интерес гледа Сехер.

Селим се доближава до този мъж и го поздравява, но тъй като е мъжът е поразен от Сехер не чува веднага Селим.

-Озан, добре дошъл! Озан, всичко наред ли е с теб? – пита го Селим.

-Да, не се притеснявай! Тук, така апетитно ухае! – казва Озан.

-Да, така е, днес приготвихме много вкусни ястия, затова ухае така апетитно! – пояснява Селим, а Озан не сваля очи от Сехер.

Разбираме, че Озан е учител по музика и свири на укулеле (струнен музикален инструмент), с което спечелва сърцето на Юсуф.

Озан предлага на Сехер да дава уроци на Юсуф.

-Би било хубаво, но аз сама не мога да взема решение, трябва да се посъветвам – казва Сехер.

Малко по-късно идва Яман в ресторанта. Сехер казва, че ще вземе чантата си и тръгват.

-Чичо, виж батко Озан ми посвири на укулеле! – казва въодушевен Юсуф.

Сехер се връща, а Озан ѝ подава визитната си картичка и ѝ казва, че когато вземе решение може да му се обади. Сехер взема визитната картичка, а Яман ѝ казва да побърза, за да не попаднат в задръстване.

В автомобила Сехер казва на Яман, че Юсуф има добър музикален слух и ще му бъде полезно за него, ако се научи да свири на някакъв музикален инструмент и предлага да Озан да го научи.

-Не, ако трябва учител по музика, аз ще наема! Този непознат човек не ме интересува!

След като се прибират в имението Яман казва на Недим да проучи всичко за Озан, защото чувства, че нещо крие.
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.