Тв новини

Мрежа от лъжи – Сезон 2 Епизод 57 (Ето какво ще видим)


НА КРАТКО какво се случва с.2, еп. 57 на „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 4 август 2023 по bTV Lady.

Този път Асия залага още по-голям капан на Дерин и Волкан.

Какво ще си признае Дерин, което ще побърка Волкан?

Ще бъде ли разкрита играта на Асия?

Какво ще си кажат Онур и Волкан?

Гюнюл се прибира вкъщи и търси Дерин, а Суна ѝ казва, че е излязла. В този момент Дерин се обажда на майка си и ядосана я пита, къде е била. Тя отговаря, че на гроба на баща ѝ.

Дерин обяснява на майка си, че след малко ще се види с Онур, за да му каже за видеото.

-Дерин, ами ако този мъж е заедно с Асия?

-Не, мамо, този път знам, точно, какво правя! – казва Дерин и затваря на майка си.

Действието се пренася в болницата, където Асия споделя на Дерия, че заминава с Волкан и Али в Сапанджа.

-О, Асия, ти всеки път все по-високо скачаш! Ако досега това, което направи не е ранило Дерин, то това ще я убие! Уверена съм!

-Дори да не я убие, поне ще я унизи!

-Но, след като г-жа Гюнюл е взела толкова насериозно видеото, това означава, че той не им е безразличен!

-Да, те толкова много се страхуват, че аз ще покажа видеото на Волкан?! Аз ги притиснах в ъгъла!

-Мислиш, че г-жа Гюнюл наистина е повярвала, че ти заминаваш с Волкан в Сапанджа или ти трябва да се убедиш, че нищо не е заподозряла?

-Според мен и без това е пълна със съмнения!

-Дали ще каже на Дерин?

-Със сигурност! Аз мисля, че г-жа Гюнюл също мрази Волкан и макар да се преструва, че ѝ е нужен, иска да се избави от него! Ако Дерин тръгна за Сапанджа, където е започнала любовната им история с Волкан, то там ще я чака изненада.

Телефонът на Асия звъни.

-Волкан, долу ли сте? Идвам след малко!

Дерин се среща с Онур и му казва, че вчера Асия е изпратила асистентката си и тя е записала видео, на което той я целува.

-Как? Защото и е на Асия да прави такива глупости?

-За да ме шантажира!

-За какво ще те шантажира?!

-Онур, виж, въобще не ме интересува, дали бракът ми с Волкан ще се срине, единствено ме интересува дъщеря ми, защото ако Волкан види това видео ще ми отнеме Зейнеп. Може ли да те помоля за нещо? Ако Асия покаже това видеото на Волкан, може ли да те помоля да кажеш че то е старо, от времето, когато са били разделени с Волкан?!

Онур отговаря, че се надява, че Асия няма да покаже видеото на Волкан, защото той не е сигурен какво ще каже на Волкан, дали това, което тя иска или истината.

Дерин се връща вкъщи, а Гюнюл я пита, какво е станало.

-Аз помолих Онур да каже, че видеото е старо, но не се знае какво ще каже, защото ми е много ядосан, че съм го използвала.

-Не, не може така, постоянно да живеем в страх! Тази сутрин бях при Асия и видях огромна омраза в очите ѝ – казва Гюнюл и добавя, че също така е чула Асия да говори с Волкан за това, че ще отидат заедно в Сапанджа.

Дерин се побърква, когато чува, че отиват на мястото, където са се запознали с Волкан. Тя взема колата и тръгва с майка си за там.

Междувременно Волкан, Асия, Али и Ипек са вече пристигнали в курорта. Али моли майка си да отидат с Ипек на езерото и там да вечерят. Асия им разрешава.

Волкан казва на Асия, че синът им е влюбен и щастлив. Асия добавя, че скоро ще я остави само.

-Асия, ти никога няма да си сама, аз съм до теб!

Асия му казва, че отива на спа, и го пита, а той какво смята да прави. Волкан отговаря, че след като го няма Али ще отиде да пийне нещо в бара в ресторанта.

-Ние двамата ли ще вечеряме? – пита Волкан.

-Ако искаш отиди при Ипек и Али!

-Не, аз за нищо на света, няма да пропусна шанса да вечерям с най-красивата жена на света!

-Добре тогава, ще се видим в ресторанта!

След малко Асия отива в бара, където е Волкан и си поръчва чаша вино.

-Ти, нали щеше да ходиш на спа?

-Не можех да те оставя сам, а и след малко е вечерята!

Асия взема чашата си с вино и му предлага да пият, че отново са заедно след толкова години.

Асия и Волкан вечерят в ресторанта и след няколко питиета Асия предлага да се разходят край езерото.

В този момент пристигат Гюнюл и Дерин. Пелин, която Асия е помолила да ги следи изпраща съобщение на Асия, че майката и дъщерята са пристигнал и в хотела. Асия заблуждава Волкан, като му казва, че Али и Ипек си прекарват чудесно.

Асия отива до тоалетната и моли един от сервитьорите да пуснат една песен, защото иска да изненада съпруга си, а след това се връща и предлага на Волкан да си поръчат десерт. Щастлив Волкан отговаря, че е поръчал.

Волкан е изненадан да чуе тяхната песен и моли Асия да танцува с него. Асия се съгласява и двамата стават да танцуват. Точно в този момент Дерин влиза в ресторанта.

-Разбира се, всичко хубаво си има край, при това на нашата песен! – преструва се на разочарована Асия и посочва с поглед Дерин, която стои шокирана на входа придружена от майка си.

Дерин и Гюнюл се приближават до тях.

-Вашата песен, така ли? Ти, можеш ли да ми обясниш това? – пита Дерин Волкан.

-Известно ни е, че Дерин обича да създава неприятности, но от вас г-жа Гюнюл, очаквах повече мъдрост! – казва Асия.

Гюнюл казва на дъщеря си, че сега не е подходящия момент, да си тръгват и пита Волкан, дали ще тръгне с тях. Асия ги кани да се присъединят към тях, защото преди малко са поръчали десерт, а след това са щели да гледат нещо интересно.

-Така ли? Преди да ме застреляш, Асия, аз сама ще стрелям! Ти, не ме познаваш добре!

Дерин разкрива играта на Асия, след като признава на Волкан, че Онур я е целунал, защото го е използвала, за да го накара да ревнува, и че Пелин е записал всичко, а Асия я е изнудвала и си е играла с всички.
Волкан е в недоумение и ядосан напуска ресторанта, докато Асия остава стоически на мястото си.

Дерин се опитва да догони Волкан, но той се качва в колата си заминава.

Волкан изключва телефона си, за да се изолира от двете жени в живота си, и се появява в дома на Дерия. Напълно съкрушен, той моли приятелката си да бъде честна с него и да му каже дали Асия си играе с него.

Дерия се преструва, че не знае и се прави на обидена. Волкан я уверява, че ако разбере, че го лъже, ще я накара да си плати и ще загуби работата, която толкова много обича.

Волкан плачейки пред приятелката си ѝ казва, че Асия е съсипала живота му, като си е играла с него, а Дерин го е предупреждавала за това, но той не ѝ е повярвал.

-Как можах да си помисля, че Дерин е луда?! – обвинява се Волкан.

В същото време Али не разбира нищо и отчаяно се опитва да се свърже с баща си. Асия уверява сина си, че тя и баща ѝ са имали трудна вечер и ще му се обади, когато дойде на себе си. Асия отново прави опит да се свърже с Волкан, но телефонът му е изключен.

Дерин и Гюнюл се прибират у дома и разбират, че Волкан не е там. Съкрушена Дерин казва на майка си, че завинаги е загубила Волкан. Гюнюл казва на дъщеря си, че тази вечер тя е направила каквото трябва, за да не позволи на Асия да я шантажира.

-И, какво получих?! Виж, Волкан го няма!

-Но, ти им показва, че съществуваш! Аз съм уверена, че Волкан ще се върне при теб, защото забравяш най-важното, че Волкан видя истинското лице на Асия.

Волкан се появява в дома на Онур и изпуска гнева си върху него.

Двамата се карат, но Онур го уверява, че Дерин си е играл с него, дори и Асия му го е казала. Волкан чувайки името на Асия побеснява. Онур го пита, с коя от двете жени е, а Волкан го заплашва, че ако се приближи до някоя от двете ще го убие.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.