Тв новини

Наследство – Епизод 274 (Ето какво ще видим) 29-ти април

Бора праща на актьорите, които се представят за негови родители пред Адалет. Поздравява ги, че са се справили чудесно.

По време на работа Ибрахим пада на колене пред Кара и ѝ предлага брак. Тя сякаш остава неприятно изненадана, не казва нито дума и си тръгва. Ибо не проумява какво се случва.

Яман се приближава до Сехер, докато тя подготвя дрехи и вещи за Зия за болницата, и ѝ заявява, че трябва да ѝ каже нещо. След това обаче се спира…

Сехер пита любимия си какво е станало, а той ѝ отвръща, че знае кой е убил сестра ѝ. Тя остава шокирана.

Яман продължава, че убиецът на Кевсер живее в имението и това е… брат му Зия. Оказва се, че всичко това се случва единствено в представите на Яман, който продължава да се измъчва.

Сехер вижда, че Яман е пребледнял, и е силно обезпокоена за него.

Разстроен, чичото на Юсуф излиза на терасата, където признава на Дженгер, че вече не успява да се контролира – от едната страна е Сехер, а от другата Зия.

Яман споделя на Дженгер, че се чувства притиснат в ъгъла. Сехер чува тези думи на Яман и го моли да ѝ сподели какво се случва с него. Той обаче отказва да говори.

Сехер припомня на Яман обещанието си, че никога няма да го остави, каквото и да се случва. Отново го пита какво го мъчи толкова…

В този момент Яман заявява на Сехер, че той е убил сестра ѝ Кевсер. Лелята на Юсуф остава шокирана и не може да повярва на думите на любимия си.

Сехер удря шамар на Яман и го предупреждава да не изрича повече тази глупост. Той обаче повтаря, че Керсер е била блъсната именно от него.

Сехер отново заставя Яман да замълчи. Силно объркана, тя пита Дженгер дали думите на Яман са истина, но той запазва мълчание.

Яман „признава“ на Сехер, че е отнел живота на Кевсер, след като е разкрил, че тя изневерява на брат му. Ужасена, Сехер сваля брачната си халка.

Съкрушен, Яман си тръгва от имението, като не спира да се обвинява, че е позволил нещата да стигнат до тук.

Яман се отправя към заведението на татко Ариф. Признава му всичко…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.