Актьори

Изповед на голямо съжаление от Мелиса Дьонгел,която изби на преден план с инциденти,гняв и насилие!

Известната актриса Мелиса Дьонгел в момента играе образа на Айлин в телевизионния сериал Kirli Sepeti, излъчван по телевизионния канал Now. Мелиса Дьонгел си партнира с младия актьор Халил Ибрахим Джейхан в телевизионния сериал Мръсна кошница, който създава силен образ със своята история, която привлича публиката в неделя вечер.

Мелиса Дьонгел има добра кариера с успешни актьорски изпълнения в много проекти, в които е участвала през последните години.

Актрисата, която излезе на преден план с образа на Дениз в сериала Нашата история, също направи значителен скок в кариерата си с образите на Джерен в сериала Почукай на вратата ми и Çağla в сериала Любов, логика, отмъщение.

Мелиса Дьонгел усмихна феновете си с признанията, които направи в гостуваното готварско предаване по TV8.

На въпроса коя е най-голямата лъжа, известната актриса каза следното:

„Аз съм на снимачната площадка… Понякога изобщо не искам да си тръгвам, лъжата, която казвам най-много е, че съм на снимачната площадка, имам работа. Преди обичах да общувам повече. В днешно време, освен че общувам толкова много, обичам да оставам повече сам със себе си. „Когато ме поканят някъде, лъжа: „Зает съм, снимам“.

Мелиса Дьонгел заяви, че едно нещо, което не може да приеме, е неуважение. Мелиса Дьонгел заяви, че може да разбере лъжата и може би дори да бъде измамена и каза: „Не искам да говоря големи неща, но съм съгласна с измамата, но когато е неуважително, не само към мен… Не мога да толерирам, когато някой друг човек не уважава никого. Така че този човек свърши за мен, не мога да го понасям. Веднъж неуважителен човек, винаги неуважителен човек. Тогава започвам да се втвърдявам пред лицето на неуважение. „Не искам да си причинявам това.“

Заявявайки, че понякога хората могат да надхвърлят нивото на толерантност и че тя самата е преживяла подобно събитие, Мелиса Дьонгел продължи думите си, както следва:

„Аз съм много чувствителен и крехък човек. Понякога някои ситуации са специални за даден човек и тези граници не трябва да се преминават. Когато другият човек не ви уважава и прекрачва вашата граница, вие не знаете, че имате друга основна реакция. Това го преживях и аз. Това определено не е нещо, което подкрепям и дълбоко съжалявам, че го направих. Но за съжаление трябваше да преживея това. Трябваше да преживея това и да се науча как да се защитавам отново. Преживях такъв момент, това беше много тъжно събитие за мен. „Това е нещо, което ще ми се случи в бъдеще, без значение на колко години ще стана.“

Мелиса Дьонгел излезе на преден план с различни инциденти с насилие през последните години. Инциденти като сбиване с пътник в самолет, предизвикване на сцена в бар в Чешме и сбиване с жителите на квартала в Ченгелкьой, където е заснет сериалът, са докладвани в пресата.

През 2022 г. актрисата влезе в дневния ред на списанието с кадри, на които той се бие с жена насред улицата и получи големи критики в социалните медии.

В дневния ред на списанието имаше много новини, че Мелиса Дьонгел изпитва въпроси относно гнева и алкохола. Смята се, че известната актриса е изразила съжалението си по тези въпроси в предаването на TV8.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.