Тв новини

Наследство – Епизод 104 (Ето какво ще видим)

НА КРАТКО какво се случва в епизод 103 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 21 август 2023 по NOVA

Яман и хората му са апартамента на Озан, където намират видеозапис, на който Озан казва, че ще умре заедно със Сехер. Яман им нарежда да намерят къщата, в която може да се крие Озан, въз основа на снимката на стената.

Сехер се опитва да избяга, но Озан я връща обратно и приковава крака ѝ към газовата тръба.

Междувременно учителят по музика се опасява, че Яман може да ги открие, затова му залага капан.

Яман и хората му са все още в дома на Озан. Един от тях успява да проникне в компютъра и да се доберат до видео, което Озан е записал за психиатъра си, в което Озан признава, че е открил любимата си Гюнюл в Сехер и че възнамерява да убие себе си и нея, за да се съберат отново за вечни времена.

-Този психопат ще я убие! – казва едновременно ужасен, гневен и шокиран Яман.

На Фрат му хрумва идеята, че Кираз може да бъде полицейска примка за наркобандата, която преследват доста отдавна.

Първоначално Али не иска и да чуе за това, но в крайна сметка Кираз успява да го убеди. Полицаите подготвят Кираз за операцията. Али се страхува за нейната безопасност.

Действието се пренася в порутената къща, където Озан държи Сехер. Тя успява да вземе ключа за вратата от сакото му и заключва Озан в стаята и бяга от къщата.

Сехер бе казал на Юсуф, че когато порасне, никога няма да наранява никого. И че сърцето на Юсуф ще бъде красиво като лицето му. А Сехер винаги щеше да се гордее с племенника си. Тогава Юсуф попита леля си дали тя винаги ще бъде до него? Сехер отговори, че никой не може да ги раздели и те винаги ще бъдат заедно. Юсуф я пита, дали и чичо му винаги ще бъде до него, а леля му отговаря, че чичо му е най-важният човек в живота им и той също ще бъде винаги до тях.

-Чичо, е като великана от приказките, той винаги ни пази, нали лельо? – пита Юсуф, а леля му кима с глава.

Яман дочу този разговор и сега си го спомня с голяма болка в сърцето. Яман изпитва силни чувства към Сехер и не може да седи безучастно.

-Къде си ти??? – пита ядосан Яман като ходи напред-назад.

В същото време Сехер бяга от психопата и набира Яман.

-Моля те, помогни ми! Той ме затвори в къщата, но аз избягах! Моля те, помогни ми! Спаси ме! – уплашена и плачейки казва Сехер.

-Кажи, къде си?! – пита Яман.

-Аз се намирам…

Преди Сехер да каже на Яман, къде се намира, Озан я настига и запушва устата.

-Не, не… – крещи уплашена Сехер виждайки отново Озан пред себе си.

-Да, да! Ти ми изневери на мен, на твоя Озан! Как можа да го направиш, Гюнюл! Никой не може да ни раздели, нито този негодник Яман, нито някой друг! На никой няма да позволя да те отнеме от мен! Да тръгваме!

-Пусни ме! Аз не съм Гюнюл!

Озан отново приковава крака на Сехер във веригата закачена за газовата тръба. Сехер предупреждава Озан, че той изобщо не познава Яман. Той ще я намери навсякъде и тогава Озан много ще съжалява за това, което се опитва да направи сега. Момичето продължава да повтаря на Озан, че Яман ще я спаси. Това само по себе си вбесява Озан още повече.

Първоначално Селим е убеден, че Яман преувеличава, но новината за инцидента с Юсуф и продължителното отсъствие на Сехер го правят също подозрителен и той тръгва да търси Озан.

Междувременно учителят по музика се опасява, че Яман може да ги открие, затова му залага капан и от телефона на Сехер, му изпраща съобщение, в което му съобщава къде се намира. Озан примамва Яман в изоставен склад.

Яман пристига и с пистолет в ръка влиза в склада. На един стол той вижда Сехер окована с лепенка на устата.

-Добре ли си? – пита Яман като се приближава към Сехер. Тя иска да го предупреди, че психопата Озан е зад гърба му, но е късно, защото Озан ударя Яман с една тръба и поваля на земята. Сехер е ужасена.

-Казах ли ти, любима, че никой не може да попречи на любовта ни! – казва Озан като взема пистолета от Яман. Сехер плаче безутешно…

Действието се връща в имението. Икбал научава от Недим, че Озан взема Сехер за починалата си годеница и възнамерява да я убие, а Яман е тръгнал да търси къщата, в която Озан е отвел Сехер. Научавайки това Зухал започва да изпада в истерия и обвинява Икбал за всичко, че тя не ѝ е позволила да разкаже на Яман, че Озан е психопат. Тя обича Яман и много се притеснява за него, защото никой не знае какво може да се очаква от човек като Озан. Зухал предупреждава Икбал, че ако с Яман се случи нещо лошо, тя никога няма да ѝ прости. Икбал не издържа на тези заплахи и удря сестра си по лицето, за да я накара да се опомни малко и да спре да се паникьосва.

Междувременно Озан връзва Яман, който е все още в безсъзнание на един стол и насочва пистолет към него. Сехер ужасена го пита, какво ще прави с него.

-Нека да отвори очи, тогава заедно ще решим какво да го правим! – отвръща Озан.

-Моля те, недей! – моли през сълзи Сехер.

Яман идва на себе си и виждайки Озан се опитва да се освободи.

Сехер през сълзи му казва, че много съжалява, защото всичко това е станало заради нея.

-Знаеш ли, защо ти заложих този капан, Яман Къръмлъ? Защо не ни оставяш намира! И ето сега ще умреш, просто ей така! Как си мислеше, че можеш да ми вземеш Гюнюл?! – пита Озан като насочва пистолета в сърцето на Яман.

-Сехер не е Гюнюл! Ако нещо ѝ направиш, аз ще те убия със собствените си ръце! Ти чу ли ме, ще те убия! – крещи гневен Яман.

Междувременно Юсуф чува разговор между Дженгер, Адалет и Неслихан и ужасен разбира, че са отвлекли леля му.
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.