Тв новини

„Нашата история“ се завръща


Турският сериал „Нашата история“ се завръща!

Драматичната комедия стартира за втори път у нас на 28 януари (петък) и ще се излъчва всеки делник от 19:00 до 20:00 ч. с повторения от 00:00 до 01:00 ч. по Diema Family на мястото на „Приказка за Бодрум“.

Главните роли в „Нашата история“ се изпълняват от Хазал Кая („Огледален свят“, „Забраненият плод“, „Изкушение“, „Ангел пазител“) и Бурак Дениз („Любовта не разбира от думи“, „Кварталът на богатите“).

Поредицата се излъчва в Турция от септември 2017 г. до май 2019 г., като са заснети 70 оригинални епизода.

Интернационалната версия на сериала, която ще бъде показана в България, се състои от 200 серии по 45 минути.

Историята: 

Сериалът разказва за живота на бедно истанбулско семейство. Филиз (Хазал Кая) – най-голямата дъщеря в семейството, посвещава своя младежки живот на възпитанието на по-малките си братя и сестри, след като майка им ги напуска, а баща им се отдава на алкохола.

Рахмет е най-голям от братята си, той завършва училище и предстои да кандидатства в университет.

Хикмет е тайно влюбен в забранено за него момиче, а Кираз е добросъвестната и нежна.

Фикрет е този, който мисли единствено за себе си, а най-малкият от всички е Исмет.

Един ден Филиз среща Баръш (Бурак Дениз) и двамата се влюбват един в друг. Разбира се, те не подозират колко изпитания им е приготвил животът и колко прегради ще трябва да преодолеят, за да останат заедно.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.