Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Волкан се бие с новия приятел на Асия

Синан разказва на Асия за своя живот. Синан се развеждал три пъти. Волкан е на вечеря с Дерин, но звъни на Асия без другите да разберат.

Али отива на екскурзия, а Асия отива със Синан в Истанбул. Тя го запознава преди това с Бахар. Волкан й звъни в работата, но разбира, че тя си е взела почивни дни. Нил помага на Хиджран. Волкан се връща в старата си къща, където Бахар му казва, че бившата му жена е отпътувала с мъж в Истанбул. Волкан е съкрушен и все повече и повече се отчуждава от Дерин. Али отива при баща си и с негово помощ открива Асия. Волкан се сбива със Синан. А Дерин очаква мъжа си, който все не идва. От асистентката му става ясно, че съпругът й е при Асия.

Хиджран е в дома на Нил. А Нил принуждава Селчук да разговаря с майка си. Асия измъква Волка и Синан от полицията, а Волкан, когато се прибира вкъщи намира бележка, в която жена му казва, че може да се прибере при Асия. Дерин отива в дома на баща си. Тя обаче не знае, че съществува голяма криза между майка и баща ѝ.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.