Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Гьонюл научава, че Халюк й е изневерил, когато е била бременна

Гьонюл се кара с Асия. Сблъсква се с Бахар, която ѝ казва че Волкан е излъгал, относно наградите си. Гьонюл не се трогва.

Волкан звъни на Асия. Волкан отива при Асия и разказва как  Дерин е узнала за тайната й, свързана с нейните родители. Чувства се, че между двамата съществува любов, но Асия не дава вид. Когато си тръгва Волкан, става ясно, че Асия е записала разговора им. Волкан се прибира при Дерин и привидно се помирява с нея.

Дерин е спокойна, но Волкан се тревожи за детето си и неговата майка. Халюк отива в хотела, където е отседнала Хиджран и се нахвърля върху нея. Дава й пари и я кара да напусне града, тя обаче не го слуша. Асия е в кабинета на Тургай. Там идва мъж, който тя не е виждала отдавна. Той идва, заради нея, казва се Синан. Бахар ги вижда. Асия й  разказва за него. Бахар й  казва, че най-разумно е тя да започне да излиза със Синан.

Нил търси Селчук, той споделя с нея какво се е случило. Нил го подкрепя и му казва, че заслужава да бъде щастлив.

Хиджран отива в дома на Халюк. Тя разказва всичко на Гьонюл, както и за Селчук..

Али е на терапия. Волкан споделя с Асия  какво се случва. Волкан разбира, че Асия има среща. Той се сдобрява с Али. Волкан успява да се помири с Али. Халюк се прибира вкъщи и вижда Гьонюл, тя е бясна, защото разбира, че Халюк е изневерил, когато тя е била бременна. Тя го принуждава да намери начин да реши проблема със Селчук и Хиджран.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.