Тв новини

Мрежа от лъжи – Сезон 2 Епизод 54 (Ето какво ще видим)


НА КРАТКО какво се случва с.2, еп. 54 на „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 1 август 2023 по bTV Lady.

Асия продължава да играе своята игра на отмъщение.

Ще попаднат ли Волкан и Дерин отново в нейния капан?

Асия се среща с Онур. Защо?

Действието продължава от предния епизод. Волкан е ядосан на Дерин, тъй като намери ключовете на Али в нейното шкафче и си представя как удавя с Дерин във ваната.

Волкан казва на Дерин, която си тананика във ваната, че ще отиде да види Зейнеп. Волкан се обажда на Асия, за да ѝ се извини и да ѝ каже, че ключодържателят на Али наистина е бил у Дерин.

-Върни ключовете на Али и да приключим с това! – казва Асия.

Следвайки плана на Дерин, Джерен се обажда на Селчук, докато пътува с Нил към летището. Тя се преструва, че не се чувства добре, уверява го, че е много уплашена, че не може да се обърне към никого другиго и го моли да дойде да я види. По този начин Джарен успява да провали пътуването на Селчук и Нил.
Нил се оплаква на Асия, че е останала без меден месец. Асия ѝ казва, че следващия път не трябва да казват на никого за това. Тя я уверява, че те със Селчук ще се справят и с това, а също така ѝ обещава, че преди да замине в Истанбул за семинара ще мине през Дерия, за да разбере за състоянието на Джарен и ако име нещо съмнително ще ѝ каже.
В същото време Джерен коментира с Дерин това, което е направила и е много щастлива. Дерин я уверява, че малко по малко отношенията на Селчук с Нил ще се влошат и тя ще изчезне от живота му.

Асия се обажда на Джавидан като ѝ казва, че утре иска да поговори с нея относно фондацията, защото иска да направи някой промени. Асия се уговаря да закусят с Джавидан в 11 ч. в пекарната до бижутерийния магазин, за да може да види как Волкан влиза.

Асия пристига в пекарната, а Джавидан ѝ казва, че преди малко е видяла как Волкан влиза в бижутерийния магазин, а сега излиза и посочва на Асия Волкан, който се качва в автомобила си.

-Сигурно е купил подарък на жена си! – предполага Асия и добавя, че ако иска да знае какъв може да е подаръкът, трябва да я попита Дерин.

Джавидан се обажда на Дерин, за да ѝ каже, че е видяла Волкан да купува нещо в бижутерийния магазин. Дерин се вълнува, мислейки си, че това ще бъде малка изненада за нея за тази вечер. Джавидан я моли да ѝ изпрати снимка, когато получи подаръка.

Дерин отива в бижутерския магазин и кара собственичката да ѝ покаже бижуто, което Волкан е купил. Бижутерката, следвайки инструкциите на Асия, се обажда на Волкан, за да му каже, че Дерин е бил там и е трябвало да му покаже колието. Той решава да купи друго колие за Дерин.

Волкан пристига в болницата, а Пелин следвайки инструкциите на Асия му казва, че Асия е заминала за Истанбул за семинара, но ще празнува рождения си ден там.

В същото време Дерия изписва Джерен от болницата и ѝ казва, че всичко е наред и че няма да бъде в болницата тази вечер, защото отива в Истанбул за рождения ден на Асия.

Джерен веднага разказва на Дерин за плановете на Асия за рождения ѝ ден, но Дерин не се притеснява, защото ще вечеря с Волкан и чака с нетърпение да получи великолепната огърлица за подарък.

Дерин се обажда на Волкан и го пита, дали ще мине да я вземе. Волкан казва, че ще мине и има изненада за нея.

Волкан се опитва да се свърже с Асия, но тя не му вдига. Волкан се обажда на Пелин и от нея разбира, че хотелската стая в Истанбул е резервирана на името на Арас. Волкан взима Дерин, но моли секретарката си да му се обади след десет минути и да му каже, че трябва да дойде, защото е възникнал проблем на строителния обект. Дерин е недоволен от това неудобство, което разваля вечерта им. Волкан дава подаръка си на Дерин, която с изненада вижда, че това не е ефектното колие, което е очаквала.

Дерин решава да пътува до Истанбул, убедена, че Волкан я е измамил за проблема на строителният обект.

Волкан пристига в хотела, а Асия се преструва на изненадана. Волкан ѝ дава огърлицата и я слага на врата ѝ. Асия му казва, че има среща с друг човек и си тръгва. В коридора Асия се разминава с Дерин.

Асия се усмихва и отваря палтото си, за да може Дерин да види огърлицата. Асия я уверява, че не знае къде е Волкан, и ѝ препоръчва да тича из хотела и да крещи името му като луда.

Дерин изненадана гледа към огърлицата, която си мислеше, че Волкан е купил за нея.

-Харесва ли ти? Подарък ми е! – казва Асия. -Аз тръгвам, а ти потърси съпруга си! Той може да е навсякъде! Дерин трудна работа имаш, постоянно да следиш и търсиш Волкан.

Дерин се обажда на Волкан и го обвинява, че е с Асия. Той отрича, като ѝ казва, че е пътувал до Истанбул, защото строежът, с която е имал проблеми, е била там. Разбираме, че Волкан е успял да напусне хотела, защото Асия го е предупредила за присъствието на Дерин.

Асия се среща с Онур в един ресторант, за да го предупреди за Дерин:

-Тук има хора, които се наслаждават на безпорядъка – казва му Асия и обяснява, че Дерин е психически неуравновесена. Тя му разказва, че Дерин се е опитала да съсипе живота ѝ, а веднъж са скочили заедно с колата ѝ от скала, защото Дерин е искала да убие и себе си и нея, заради Волкан.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.