Тв новини

„Мрежа от лъжи“: При Асия отива тайнствена жена, която носи името Асия


Деря се радва, че Волкан започна да отделя време на семейството си и практически вече не посещава къщата на Асия. Волкан отива с Дерин на лекар и това я изнервя много. Тя обаче успява да избегне излагането и разкриването на факта, че не е бременна. Дерин се опитва да се сближи с Волкан, но той казва, че е останал с нея само докато се роди бебето. Деря решава да се посъветва с Асия и й казва, че Дерин е загубила детето си и крие истината от Волкан. Асия я съветва да не се меси. Асия се среща с бившата любовница на баща си Асия, която иска да й разкрие цялата истина.

Асия Гюналан е била сгодена за баща й. До определен момент те са много щастливи. Но тогава бащата на Асия е направил една грешка, която проваля всичко: той й изневерява с майката на Асия. След раждането на Асия тя се опитва с всички сили да се бори и не иска да се среща с баща й. Само че всички тези опити се оказват напразни, тъй като той винаги се връща при нея и казва, че много я обича и не може да си представи живота си без нея. Асия Гюналан се чувства виновна, че родителите на Асия са починали, а малката Асия е останала сираче.

Жената иска Асия да й прости. Дерин случайно научава за връзката на родителя на Асия. По време на партито за рождения ден на Али, Дерин разказва на всички как майката на Асия е убила съпруга си, а след това и себе си. Асия, неспособна да се сдържи, разкрива тайната на Дерин, че е направила спонтанен аборт и неочаква дете. Тя е продължила да лъже за бременността си само, за да задържи Волкан наоколо…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.