Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Асия отваря своя клиника, Волкан спира да я дразни


Рано сутринта Асия идва в дома на Дерин, като преди това е поканила Мелих. Асия показва на Дерин, Волкан и Мелих аудиозапис на разговор с Дидем, в който жената разкрива, че Дерин симулира отвличането си, за да отмъсти на Асия и Волкан. Мелих е шокиран от постъпката на племенницата си и обещава тя да бъде наказана. В полицейското управление Дерин променя показанията си. Асия е поканена да се върне на работа в болницата и фондацията, но тя отказва. Мелих моли Бахар за прошка и тя отстъпва и му прощава.

Следвайки съвета на Селчук, Волкан идва при Асия и обещава, че няма да я безпокои повече.

Минава седмица. Асия отваря собствена клиника. Волкан удържа на думата, дадена на Асия, като престава да я дразни. Бахар среща Мелих. Халюк се оправя. Дерин отново е постоянно нервна, страхувайки се Волкан да не разбере за спонтанния аборт. Тя изнудва Дерия да мълчи. На прага на Асия се появява мистериозна жена, също на име Асия.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.