Тв новини

Мрежа от лъжи – Епизод.6 (Ето какво ще видим) 06-ти февруари


НА КРАТКО какво се случва епизод 6 на „Мрежа от лъже“, който може да гледате от 21:00 часа на 6 февруари 2023 (понеделник) по bTV.

Какво решение ще вземе Дерин, дали ще остави бебето или ще направи аборт?

Ще може ли Асия да даде втори шанс на брака си?

В поредния словесен сблъсък между Дерин и Асия, последната ще научи още една горчива истина…

Дерин отива при Дария в болницата. Дерин ѝ признава, че няма при кого да отиде и само тя може да ѝ помогне, защото е взела решение! (Не разбираме за решението!)

Действието прескача Дария пресреща Асия и ѝ казва, че има да ѝ каже нещо много важно, че Дерин е била при нея и не си е променила решението, а и тя ѝ е казала, че Волкан ще се осъзнае.

-За кога си е записала час? – пита Асия.

-За утре, но се притеснява техните да не разберат, затова запазихме час в Истанбул. Лекарят, който ще направи аборта е много добър, не се притеснявай! – обяснява Дария.

Действието прескача във вечерта. Асия се прибира вкъщи, където Али и Волкан готвят в кухнята.

Асия ги гледа и си спомня думите на свекърва си, да отстъпи и да не се развежда, заради Али.

-Мамо, стресна ме – казва Али виждайки майка си и казва, че вечерята е готова, но те да не започват без него и се качва по стълбите към втория етаж.

Асия намокря една кърпа и посяга към тениската на мъжа си.

-Отново ли съм се накапал?

-Някой петна не се чистят лесно – отговаря Асия. -Какво става реши ли проблема от сутринта – пита го тя.

-Да – отговаря Волкан. – Днес излязох на пожар и те притесних, но това повече няма да се повтори! Няма за какво да се тревожиш – уверява я Волкан.

-Наистина ли няма за какво да се тревожа?

-Няма, наистина реших проблема – отговаря Волкан и целува съпругата си.

Идва Али, който им казва, че е много гладен и сервира на майка си, спагетите, който са приготвили с баща му, като я пита как ще ги оцени, а Асия му отговаря, че отлично са се справили.

Действието се пренася в дома на Бахар, която цял ден се приготвяше, за годишнината от сватбата им с Мерт, но той е на работна вечеря и е забравил за нея.

Пристига Дария, която казва, че ако не разкаже на някой ще се пръсне!

-Боже май, прекъсвам ли нещо?! – пита Дария виждайки подредената маса, а Бахар ѝ отговаря, че и тя ще избухне, защото Мерт е забравил за годишнината им.

Дерия споделя на Бахар, че Дерин е бременна и тя е казала на Волкан, но я лъже, че Асия не знае. Дерия казва на Бахар, че ако не е бил Али, тя е щяла да каже на Асия, да го зареже и да види тогава, как Волкан ще се справя сам!

Късно вечерта Мерт се прибира, виждайки масата и поздрава на таблета, разбира, че е забравил за годишнината им с Бахар. Той се качва в спалнята, където Бахар спи и изтривайки сълзите от очите си и целувай ръката ѝ казва, че много съжалява и завива съпругата си….

Дерин вижда снимката от вечерята, която Али е качил в интернет и веднага се обажда на Волкан. Волкан бързо изключва телефона си, като поглежда към Асия, дали спи и излиза от спалнята им и отива в градината.

Волкан обяснява на Дерин, че се е притеснил, че тя му се е обадила с видеообаждане, затова не ѝ е вдигнал веднага, и я пита как е, а тя му отговаря, че много ѝ липсва и иска той да е до нея.

Камерата ни показва терасата на спалнята на Волкан и Асия, приближава се до прозореца, където виждаме Асия, която вижда и разбира, че съпругът ѝ говори с Дерин и не е сложил край на връзката им, както тя си мислеше….

Действието прескача на сутринта. Асия отива при адвоката си, а той ѝ казва, че трябва да докажат, че съпругът ѝ и е изневерил. Асия му казва, че на телефона му е имало техни снимки, но тя ги няма.

-На тях целуват ли се? – пита адвоката. Асия си спомня и казва, че на тях се прегърнати, а адвокатът ѝ отвръща, че това не е достатъчно и може да спечелят делото, само ако докажат сексуална връзка.

Адвокатът казва на Асия, че трябва да следи съпруга си. Една снимка от това как отиват заедно на хотел, ще им свърши добра работа. Също така да проверява компютъра му, защото ако си изпращат интимни снимки, това също би им свършило добра работа!

Адвокатът казва на Асия да си помисли много добре преди да реши, да попадат документите за развод в съда. Асия си тръгва, като му казва, че ще му се обади.

Действието прескача в болницата. Асия е при свекърва си, която спи.

-Синът ти много прилича на баща си, затова ти искаш да бъда като теб! Какво ще правя?

Действието прескача. Асия отива в книжарницата, за да купи учебниците, които ѝ поръча Али. Там случайно вижда Дерин, която пита, дали имат втора част на книгата „Грижа и развитие на бебето“.

-Явно си решила да родиш? – пита Асия.

-Приятелят ми реши да каже всичко на жена си и да се разведат – отговаря Дерин.

-Трябва да си много наивна да вярваш на мъж предал жена си – отвръща Асия.

-Вярвам му! Връзката ни е сериозна! Чувствата са ни много силни! И сме заедно от цели 2 години! – казва Дерин.

Асия си спомня, че Дерия ѝ казва, че връзката на Волкан и Дерин е от 3 месеца.

-Две години ли? – пита Асия

-Даже празнувахме годишнина преди няколко дни – отговаря Дерин.

Асия я пита, след като са заедно от толкова много време, защо не се е развел? Дерин ѝ отговаря, че всичко с времето и ако не му е вярвала, защо е щяла да си купува тези книги?!
Асия е съсипана от поредната тайна, която разбра!

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.