Тв новини

„Моето име е Мелек“: Мелек се надява на чудо


Мелек е заобиколена от хора, които наистина я обичат и полагат всички усилия, за да я подкрепят. Важно е в такива моменти да не губиш кураж и да не спираш да се бориш. Наличието на близките е от съществено значение, тъй като от тях може да черпиш сила и да намериш надежда за по-добро бъдеще. Трябва да изживее толкова дни, колкото са ѝ определени от съдбата. Баща ѝ, заедно с брат ѝ, заминаха за клиниката, където на Мелек бе поставен тази страшна диагноза. Те отидоха там, за да научат лично всички детайли.

Освен това, близките искат да знаят дали има някакъв шанс да помогнат на Мелек. Заради това са готови да направят всичко възможно, само и само Мелек да живее и да бъде щастлива. Но лекуващият лекар не успя да даде никакви положителни прогнози и семейството трябва да се подготви за най-лошото. Синът каза на баща си, че вече е погребал майка си и сега е ред на сестра си, но той не може да понесе това. Твърде е слаб за още една загуба. Всеки човек се надява на чудо в живота си и Мелек също се надява, че то ще се случи и всичко ще мине като лош сън. Тя обеща на брат си, че ще бъде силна и ще победи болестта си.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.