Тв новини

„Моето име е Мелек“: Бащата на Мелек е готов да й стане донор


Халит е винаги до Мелек, не я оставя сама и за минута. Той споделя с любимата си, че до нея намира своя мир и е готов да направи всичко за нея, дори невъзможното. Халит е готов да стигне до края на света, ако това ще накара Мелек да спре да тъгува и отново да види нейната красива усмивка. Той не може да разбере защо съдбата е така жестока с тях? Всичко можеше да е различно и те да бъдат щастливо семейство заедно. Децата също са силно притеснени за майка си, но чичо им казва, че тя ще оздравее и всичко ще бъде наред. Братът на Мелек все още не губи надежда и вярва в чудо.

С всеки изминал ден Мелек се чувства все по-зле, а нейните близки забелязват това. Баща ѝ се тревожи за нея и би дал всичко, дори собствения си живот, за да я види щастлива. Той научава, че Мелек може да бъде спасена чрез трансплантация на костен мозък. Мъжът започва да преминава прегледи, за да разбере дали може да стане донор за своята дъщеря. Халит и Мелек отиват при лекаря, който е готов да им съобщи резултатите от анализите, които те с нетърпение очакват.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.