ЛюбопитноТя и Той

Миа Халифа разказва своята история за първи път (ВИДЕО)

Ливанско-американската знаменитост, Миа Халифа, която стана доста известна като порнографска актриса от 2014 до 2015 г., разкри, че е спечелила само 12 000 долара (N4,3 милиона) през цялата си кариера във филми за възрастни.

Наскоро ангажираната спортна коментаторка, базирана в Тексас, се обърна към някои от често срещаните погрешни схващания за времето си като възрастна актриса във видео, което сподели с близо 17 милиона последователи в Instagram.

Миа Халифа също така разкри, че е било почти невъзможно да води нормален живот, след като се е върнала към нормална офис работа след порнографската си кариера.

Тя написа,

„Често погрешно схващане е, че изкарвах милиони и милиони от остатъци за работата, която свърших. Нищо не може да бъде по-далеч от истината. В действителност направих около $12 000 общо за цялото си време в индустрията. За мен беше почти невъзможно да водя нормален живот с нормална работа в офиса след това.

2 години в опит да наложа нормалност, реших да променя разказа си и да се преместя в Остин, за да опитам да започна отначало. Участвах в порно за толкова кратко, но действията ми се разпространиха като горски пожар и продължавам да бъда класиран (наистина ме озадачава) 5 години след като напуснах индустрията. Ето защо хората мислят, че все още се представям.

Пълно интервю чрез линка в моята биография. Единствената причина, поради която успях да се справя да говоря за това толкова задълбочено, се дължи на невероятната дарба на @megmabbott да те кара да се чувстваш чут, видян, а не осъден. Благодаря и на @errichp за невероятната редакция и режисура.”