Актьори

Кой ще спечели попечителството над сина на Йозджан Дениз?


Йозджан Дениз в борба с бившата си съпруга за попечителството над сина им. Вчера, 14 декември, трябваше да се проведе изслушване по делото за родителски права над 3-годишния Кузей Дениз, но заболяване на съдията, работещ по случая, го отложи с една седмица напред.
49-годишният Йозджан, когото в България сме гледали в сериалите „Имението с лозите“ (Asmalı Konak), „Млечният път“ (Samanyolu), „Черната роза“ (Karagül), „Част от мен“ (Kaderimin Yazıldığı Gün) и „Завинаги“ (İstanbullu Gelin), е завел дело срещу бившата си съпруга Фейза Актан. С доказателства Дениз обвинява майката на сина им Кузей, че тя не се грижи достатъчно добре за него, и предявява иск за родителските му права. Решението по делото се очаква да бъде взето следващата седмица.
Напомняме, че тригодишният син на Йозджан Дениз и Фейза Актан – Кузей Дениз, се роди през 2018 г. Родителите му, впоследствие развели се, се венчаха по-рано през март 2018-а, но през юни 2019-а година се разведоха. Досега за малкия Кузей се грижеше майка му.
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.