Актьори

Дилян Чичек Дениз се сгоди

Дилян Чичек Дениз се сгоди! Изключително популярната млада турска актриса, добила слава след участията си в сериали като „Слънчеви момичета“ (Güneşin Kızları), „Приказка за Бодрум“ (Bodrum Masalı) и „Пропаст“ (Çukur), получи предложение за брак от възлюбения си.

26-годишната Дилян, снимала се за последно в драмата „Пламъци“ (Alev Alev), е чула въпросът: „Ще се омъжиш ли за мен?„, на необичайно място – насред един от големите мостове над Босфора, свързащи европейската и азиатската част на Истанбул. Изборът на мястото бил направен от исланския режисьор Тор Севарсон със замисъл – той идва от Европа, а възлюбената му актриса от Азия. След като му дала завеното „Да!“, Дилян и Тор отпразнували повода в заведение в истанбулския квартал Арнавуткьой.
Тор ме хвана напълно неподготвена. Много съм щастлива, още съм под въздействие на първоначалния шок. Предложи ми брак насред моста!„, сподели Дилян Чичек Дениз по-късно пред журналисти. Тя уточни, че двамата с годеника ѝ все още не са избрали дата за сватбата си, но най-вероятно тя ще се състои през предстоящото лято.
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.