Актьори

Керем Бюрсин и Демет Йоздемир ще си партнират в нов интернет-сериал


Разкриват се завесите около поредния нов интернет-сериал на Disney Plus! Новата дигитална платформа за развлекателно съдържание, която се очаква да тръгне в Турция през предстоящото лято, се подготвя още от миналата година за влизането си на южно-съседския пазар, договаряйки се с някои от най-големите звезди там.
Известни са подробностите около едно от заглавията, с които Disney Plus се готви да щурмува медийното пространство в Турция. То ще носи заглавието „Между мен и света“ (Dünya ile Benim Aramda) и ще бъде оглавявано от мега-звездите Керем Бюрсин („Сърцето на града“), Демет Йоздемир („Ягодова любов“, „Стая 309“, „Свободен дух“ и „Родният ти дом е твоята съдба“) и Хафсанур Санджактутан. Зад реализацията на „Между мен и света“ застава продуцентската компания MF Yapım. Снимките на интернет-сериала се очаква да започнат през март месец.
Любопитно е, че да изиграят главните роли в „Dünya ile Benim Aramda“, по-рано е било отправено предложение на други двама не по-малко популярни акьори – Ханде Ерчел и Буура Гюлсой. Заради сцени в сценария, съдържащи голяма интимност, обаче Ханде е отказала предложението. Говори се дори, че приемането на половинката ѝ Керем Бюрсин да участва в сериала, е довело до криза във връзката им и ревност от страна на Ерчел спрямо Демет Йоздемир.
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.