Актьори

Йозгю Кая и Ерен Йорен на романтична почивка в Париж

Актьорите от хитовата семейна драма „Три сестри“ Йозгю Кая (Тюркян) и Ерен Йорен (Мустафа) заминаха на кратка почивка в Града на любовта – Париж. Според публикации в турската преса заради снимачния график на поредицата двамата няма да имат възможност да отбележат Деня на влюбените във френската столица. Новината за съвместното им пътуване сложи край на слуховете, че са се разделили.

Йозгю и Ерен са заедно от 2022 г. като в турската преса се появяват спекулациите, че актрисата е изменила на бившия си партньор.- актьорът Бурак Сердар Шанал, след като се е запознала с новия си колега от „Три сестри“. Екранната Тюркян има връзка с Бурак в продължение на три години, те се влюбват на снимачната площадка на сагата „Любов и тайни“.

Тогава се тиражират слухове, че двамата възнамеряват да узаконят отношенията и дори се е стигнало до годеж. Актрисата обяснява, че не планира скоро да се омъжи и че с Бурак са щастливи и без брак. Затова и новината за тяхната раздяла изненадва многобройните им почитатели. В средата на 2022 г. те изненадващо прекратяват своя романс, а само няколко месеца по-късно Кая е забелязана в компанията на актьора Ерен Йорен.

Папарашките снимки на екранните партньори пораждат спекулации, че измяна на Кая е причината за раздялата й с Бурак. „С Бурак все още изпитваме уважение един към друг. Няма намесени трети лица. Приключихме по взаимно съгласие и останахме приятели“, коментира тя пред медиите.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.