Актьори

Ханде Ерчел и Каан Йълдъръм са заедно

Нова светска двойка в Турция! Двама от най-популярните млади турски артисти – Ханде Ерчел и Каан Йълдъръмизживяват любовен романс. Двамата бяха хванати в крачка не къде да е, а по време на първата си обща ваканция в чужбина…
28-годишната Ханде („Слънчеви момичета“, „Любовта не разбира от думи“ и „Черната перла“) и 35-годишният Каан („Тайни“) бяха забелязани от свои британски фенове в английската столица Лондон преди няколко дни, демонстрирайки повече от приятелски отношения. След връщането си от екскурзията Ерчел и Йълдъръм пък бяха спипани заедно на родна почва на излизане от нощно заведение в истанбулския квартал Емирган. Въпреки снимковите доказателства за отношенията помежду им, двамата все още не обявяват официално връзката си.
Напомняме, че последната връзка на Ханде Ерчел бе с екранния ѝ партньор в последния и най-успешен сериал с нейно участие „Почукай на вратата ми“ (Sen Çal Kapımı) – Керем Бюрсин. Развелият се с Езги Еюбоулу Каан Йълдъръм пък допреди година имаше романс с певицата Хадисе. Любопитно е, че Ханде и Каан се познават повече от три години, тъй като през 2019-а участваха заедно в криминалната драма „Халка“ (Halka).
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.