Актьори

Афра Сарачоулу се завръща на екран


Афра Сарачоулу ще зарадва многобройните си почитатели със завръщането си на телевизионен екран! Младата актриса, която в момента играе на театралната сцена в постановката „Една нощ в един бар“ (Bir Barda Bir Gece) с Нургюл Йешилчай, ще оглави нов сериал.
24-годишната Афра, която в България познаваме от драмата „Г-жа Фазилет и нейните дъщери“ (Fazilet Hanım ve Kızları), е подписала договор с продуцентска компания OGM Pictures за участие в неин нов сериал с работно заглавие „От Антеп“ (Antepli). Проектът ще стартира в началото на новия телевизионен сезон 2022-2023 г. в Турция през септември, като ще се излъчва в ефира на StarTV. Първоначално ще бъде сниман в турския град Газиантеп, а впоследствие ще продължи в Истанбул.
Напомняме, че последната телевизионна изява на Афра Сарачоулу бе отпреди две години в провалилата се психологическа драма „Учител“ (Öğretmen). Любопитно е, че до момента актрисата е отхвърлила десет отправени ѝ предложения за участия в сериали, сред които вече излъчващия се в Турция „Черна дъска“ (Kara Tahta) и предстоящите да започнат „Безупречен наемател“ (Kusursuz Kiracı), „Обичаш“ (Seversin) и „В страната на чудесата“ (Harikalar Diyarında).
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.