Тв новини

„Горчива любов“ – турски сериал от 21 април по bTV Lady

bTV Lady пуска турския сериал „Горчива любов“.

От 21 април (сряда), всеки делник от 21:00 до 22:00 часа с повторения от 10:00 до 11:00 ч., ще имате възможността да си припомните сериала „Горчива любов“, излъчен през 2019 г. в праймтайма на bTV и преминал с голям успех в България.

Продукцията се състои от 13 оригинални епизода, като bTV Lady ще предлага серии от по 45 минути.

Интернационалната версия на поредицата със Сечкин Йоздемир („Една любовна история“, „Момичето с червения шал“, „Любов под наем“), Сезги Сена Акай („Мерием“), Селин Шекерджи („Ангели пазители“) и Алперен Дуймаз („Ирония на съдбата“, „Приказка за Бодрум“) се състои от 38 епизода по 45 минути.

Историята:

В центъра на историята е Булут (Сечкин Йоздемир) – млад, успешен и амбициозен мъж, женен за дъщерята на един от най-големите строителни предприемачи в страната – Ферман Кьоклюкая (Хюсеин Авни Данял). Съпругата на Булут – Суде (Селин Шекерджи), която е и дъщеря на Ферман, е готова на всичко, за да спечели любовта на мъжа си. Любов, която обаче никога не е имала, тъй като бракът им е последица от успешното партньорство на Булут и Ферман. Суде горещо желае да бъде обичана, но в Булут не вижда отклик на чувствата си. Нещастният брак с всеки ден отчуждава двамата млади, което поражда помрачението на Булут и патологичната ревност от страна на Суде.

Съдбата обаче е непредвидима и среща Булут с красивата цигуларка Мелек (Сезги Сена Акай), поканена да свири на откриването на поредния хотел от веригата на семейство Кьоклюкая. Той остава очарован от красотата ѝ и я кани да излязат. Постепенно, между двамата припламват искри, които успяват да върнат усмивката в лицето на амбициозния работохолик. Двамата започват тайна връзка.

Булут спестява на Мелек, че всъщност е женен – тайна, която обаче скоро излиза наяве и преобръща щастието и на двамата влюбени. Сега, обсебената Суде е изправена пред най-голямата битка в живота си – тази за собствения си съпруг, като безграничната ѝ любов не я спира пред нищо в името на това да го има само за себе си. На нейна страна е и баща ѝ – Ферман, който поставя ултиматум на Булут – или избира Суде, или губи всичко, което е постигнал досега с толкова труд.

Exit mobile version