Актьори

Феновете на Джан Яман с нов жест към идола си

Джан Яман остана изненадан от новата „лудост“ на феновете си.
Феновете на Яман събират подписи, за да видят негова восъчна фигура в музея на мадам Тюсо в Истанбул!
Чрез Туитър те стартираха петиция, като по този начин целят да признаят успешната кариера на актьора както в родината му, така и в останалия свят. Ако и Вие искате да се присъединете, натиснете линка от ТУК.

След този жест можем само да потвърдим, че главният герой на „Свободен дух“ бе прав, когато преди няколко заяви, че няма легион от последователи, по-верни от неговия. „Много съм горд, че имам такива лоялни и уникални фенове“, написа развълнувано той, след като получи от фенка папка, която събра стотици туитове от други последователи, разкриващи какво означава Джан Яман за самите тях. Много специален подарък, който актьорът ще пази с голяма обич.
Последователите на актьора свидетелстват любовта си по доста изненадващи начини. Искането той да има восъчна фигура не е първото действие на феновете му, което ни оставя без думи. Страстта към Джан е накарала почитателите му да правят истински луди неща. Преди няколко месеца открихме, че четири от фенките му са се татуирали с неговото име. „Да, да… както виждате… ние сме завинаги белязани… ние вярваме в теб, Джан, ЗАВИНАГИ, независимо какво се случва“, написаха така наречените „ангели на Джан“.
Преди броени дни пък любимецът на мнозина стана рекламно лице на Tudors, като договорът му е за две години.