Тв новини

Ето какво ще видим днес (24-ти юли) в „Една жена“

На следващия ден Ариф отваря кутията и търси пръстена на майка си, но не го открива. Юсуф му признава, че го е продал. Ариф иска да знае в кой магазин го е продал. Отива и връща парите на продавача, но той му обяснява, че иска двойно. Ариф вади още пари от портмонето си и му казва, че по-късно ще му даде останалото. 
Ариф споделя с Джейда, че единия от мъжете наблюдава по цял ден през прозореца и според него следи Бахар. Отишъл е да разкаже на Бахар за това, но тя му затворила вратата, без да го изслуша. 
Ариф вижда, че човекът на Незир тръгва след Бахар и децата. Настига Бахар и ѝ казва, че я преследват. Предупреждава я да не се обръща, за да не заподозре мъжът нещо.

Бора е много радостен от появата на Джейда и я прегръща. Жале е доволна от облеклото на Джейда и я развежда из къщата. Бора изявява желание той да го направи. Пита Джейда къде е Бора. Джейда му отвръща, че скоро Арда ще дойде. Жале научава, че Арда е син на Джейда.

Ариф е неотлъчно до Бахар и децата и ги следва навсякъде, за да ги защити. Те се прибират, а Бахар поглежда през прозореца и вижда човека на Азми. Мъжът се обръща и Бахар бързо се скрива. Тя се паникьосва и се държи неадекватно с децата си. За да ги разсее, започва да танцува с тях.

Вечерта Енвер минава през кафенето на Ариф и вижда следи от кръв и джезве, сложено на печката. Якето на Ариф е на закачалката, но него го няма. Вика Хатидже и ѝ показва кръвта. Бързо изтичват и чукат на вратата на дома му, но Юсуф заявява, че Ариф го няма, и им затваря. Когато му разказват, че може би нещо се е случило, Юсуф отново отваря. Енвер предлага да се обадят в полицията, но Юсуф категорично отказва.

Оказва се, че Ариф е отвлечен и завързан.

Бахар наблюдава струпалите се хора пред кафенето и се чуди какво става. Джейда се обръща и гледа подозрително към апартамента, нает от Азми. Казва на останалите, че знае кой е отвлякъл Ариф. Разказва на Енвер, Хатидже и останалите за тези мъже.

Пеями казва на всички да се прибират по домовете си. Той вика няколко мъже и се отправят към дома, нает от Азми.