Тв новини

Ето какво ще видим утре (22-ри октомври) в „Приказка за Бодрум“


Узай казва на Аслъ, че се е опитал да намери майка й, но се е оказало друг човек. Аслъ се ядосва на лъжата на младежа и си тръгва.

Аляра започва да капризничи пред Узай, който вече е на ръба на силите си, за да угоди на блондинката.

Келебек звъни на Су, но Атеш вдига телефона й. 

Аслъ е отчаяна от лъжата и събира всичките си спомени за майка си и Северното сияние, като ги изхвърля на боклука. Атеш ѝ се обажда. Тя го моли, като свърши заседанието, да й се обади за резултата.

Аляра намира дневника на Аслъ в таблета на Узай и се смее. Узай се кара на блондинката, като я упреква, че не трябва да се надсмива над другите. Ядосва се и я гони от дома си. 

Аслъ и Келебек обсъждат дълга на Атеш. Аслъ е притеснена за огромната сума, а Келебек се кахъри, че приходите от ресторанта не стигат за покриването му.

Еврен отива пред съда. Атеш му казва да види до какво положение ги е довел. Еврен се кълне, че много обича Йълдъз. Атеш заявява на баща си, че по този начин вреди на семейството си. 

Су казва на Еврен, че ще бъде неин баща, докато се разведат с Йълдъз, а след това ще бъде само човекът, разбил семейството им.

На изслушването Еврен иска да се разведе. В съда идва Гьозде. Заявява пред всички, че с Еврен са били любовници и представя доказателства, че е бременна от него вече 11 седмици.

Узай говори с портрета на майка си за своята самота.

Атеш заявява на Еврен, че вече не му е баща.

Гьозде настоява пред Еврен да създадат семейство. Той иска тя да направи аборт. Гьозде му показва снимката и изтъква, че двамата ще отраснат заедно.

Су се обажда на Келебек, за да се видят. Аслъ също звъни на Атеш, за да разбере резултата от делото. 

Келебек разказва на брат си какво се е случило в съдебна зала. Фарълъ го пита как се чувства  Йълдъз.

Су е много объркана. Чувства се зле заради постъпката на баща си. Келебек прегръща любимата си, а Аляра ги вижда.

Аслъ споделя с Атеш, че Узай я е излъгал. Той се ядосва и обещава да намери майка й. 

Су вижда Еврен да чака пред къщата. Изисква повече да не ги тревожи. 

Еврен е при Гьозде. Тя го кани вкъщи. Показва му как е направила в детската стая. Информира го, че се е опитала да избяга от него и да не го вижда, но е разбрала, че е бременна и че съдбата отново се е погрижила двамата с да бъдат заедно.