Тв новини

Ето какво ще видим утре (22-ри октомври) в „Завинаги“

Сюрея си почива като свири на цигулка. Анастасия й споделя, че също свири на цигулка и харесва музиката.

Есма е против връзката на Осман и рускинята. Моли Сюрея да изгони от имението Анастасия. 

Осман говори с Фарук. Казва на батко си, че го разбира и уважава решението му. Фарук се опитва да обясни на Фикрет, че решението му няма нищо общо с него. Допълва, че семейството му го е поставило на определени позиции, а Фарук, за да се докаже пред тях, е забравил всичко останало. Той предава ролята на глава на семейството и иска да го оставят на спокойствие. Фикрет изяснява, че го пуска само за малко да замине.

Дилара и Гюнеш се срещат случайно на улицата. Гюнеш я моли за извинение, Дилара ѝ благодаря за подаръка, който е купила на детето. 

Сюрея казва на Анастасия да напусне къщата. Опитва се да я убеди, че така е по-добре и за двамата с Осман. Момичето се съгласява. Сюрея я моли да не изоставя Осман, ако е сигурна в себе си и двамата да продължат борбата. 

Дилара моли Осман да гледа детето. Той й напомня, че ако нещо е забравил, ще извика Анастасия. Дилара му заявява, че много се радва за тяхната връзка.

Акиф също иска да напусне фирмата, след като Фарук си тръгне.

Сюрея споделя със съпруга си, че Есма не иска Анастасия да работи в имението.

Осман се обажда на Дилара, че детето й има темперааура. Мерт опитва да успокои Дилара и й дава съвети как да овладее ситуацията с бебето.