Тв новини

Ето какво ще видим утре (08-ми октомври) в „Приказка за Бодрум“

Йълдъз заявява, че плюе на двамата влюбени и удря шамар на Еврен. Той моли Гьозде да ги остави двамата с Йълдъз насаме. Еврен не иска да си признае, че обича любовницата си. Гьозде също отнася шамар. Йълдъз ги пита дали децата й знаят за тази изневяра. В това време на летището идва Фарълъ. Йълдъз едва не припада в ръцете му. Той я качва в колата и двамата тръгват към града.

Атеш е притеснен за майка си. Споделя с Аслъ, че тя едва ще го преживее. Тя му отговаря, че от сега нататък той ще е главата на семейството и трябва да се грижи за Су и за майка си. Ето защо се е влюбила в него. Допълва, че се страхува да не урочасат и тяхната любов.

Узай продължава да чете поредните страници от дневника на Аслъ.

Йълдъз пита Фарълъ дали е знаел за изневярата. Той й отговаря, че е разбрал преди да замине. 

Йълдъз е съсипана. Фарълъ я съветва да се погрижи за себе си, защото децата й вече са пораснали.

Еврен казва на Гьозде, че са останали само двамата. Тя отвръща, че й е омръзнало да го чака и го разкарва от живота си. Заявява, че повече няма да я види.

Йълдъз се прибира у дома. Иска от Фарълъ да й даде обезболяващо и си ляга. Фарълъ я моли да си затвори очите. В това време Су се прибира и го пита какво се е случило. Настоява да се обади на баща си и набира номера му. Той отговаря. Момичето го пита защо майка й се чувства зле. Еврен иска да поговори с дъщеря си. Вика я да отиде при него. Фарълъ се опитва да спре момичето, за да не се срещне с Еврен, но Су тръгва. Фарълъ моли брат си дза последва Су.

Атеш търси Еврен на старото място, но го информират, че той не е там. Фарълъ изпраща Атеш да отиде в парка при Су.

Бащата на Аслъ й доверява, че е заварил Аляра у тях, Пита дъщеря си защо блондинката я преследва. Иска също да му обясни какви са й отношенията с Атеш.

Узай показва дневника на Аслъ на Гюненч.

Аслъ открива, че дневникът й е изчезнал. Ядосва се на Аляра и се кани да я накаже.

Су посещава баща си. Пита го защо отново са се скарали с майка й. Еврен не знае как да започне разговора. Признава, че е извършил грешка и се влюбил в друга жена. Момичето се ядосва. Обвинява го, че затова майка й е болна и предупреждава, че не иска повече да го вижда. Заявява, че вече не му вярва. Еврен признава, че е изневерил на Йълдъз с Гьозде. Су е шокирана и побягва. Еврен се опита да я настигне, но Атеш го гони. Брат и сестра Ергювен се качват в колата при Келебек.

Гюненч е бесен на Гьозде и Еврен. Заканва се да ги убие и двамата.

Фарълъ се опитва да оправи разбитите мебели в къщата. Йълдъз го пита защо й помага. Той си мълчи и иска да излезе на улицата. Йълдъз му благодари, че е до нея, когато светът й се руши.

Фарълъ е върнал парите на Хайдар и си е получил акциите от хотела.

Атеш и Су се прибират. Атеш благодари на Фарълъ и Келебек. Те си тръгват, а Су целува майка си…