Тв новини

Ето какво ще видим утре (08-ми октомври) в „Завинаги“

Фарук казва на Фикрет, че ще изхвърли Окан и от общия им бизнес и от живота им.

Ипек отново се връща в имението, двете с госпожа Есма успяват да си поговорят. Разговорът им е прекъснат от обаждане на майката на Ипек. Когато Къймет разбира за решението, взето от Ипек, заплашва дъщеря си, че повече няма да й помага. 

Фикрет се извинява на Сюрея и я моли да му помогне.

Йозгюр чака Фарук в зимната градина на имението. Предлага на шефа си да напусне. Фарук й отказва. Йозгюр предава съобщение от Окан, че отсега нататък ще комуникират само чрез адвокатите си. Фарук кани секретарката си да го придружи на бизнес вечеря в Истанбул.

Сюрея чува част от разговора между Ипек и Есма и не й става приятно.

Адем си е купил масичка и настолна лампа. Моли Гюнеш да се включи в обзавеждането. Предлага ѝ да се оженят. 

Фикрет звъни на Адем, за да го покани на тържество в имението. Адем го пита дали да вземе Гюнеш, но разбира, че й Дилара ще е там. Решава, че няма да отиде, ако трябва. Гюнеш му казва, че не е редно да откаже на брат си.

Сюрея споделя с Ипек, че не е никак спокойна, защото не е казвала за сцената с Окан. Ипек отговаря, че вече няма значение. Сюрея допълва, че изглежда от известно време Есма и Ипек не са я разбрали правилно. Ипек продължава да се извинява. Казва й, че Сюрея е носител на вятъра на промяната и иска двете заедно да носят този товар.

Санем признава на Дилара, че познава Гюнеш от много години. Отначало Дилара не приема, че приятелката ѝ я е лъгала, но разбира ситуацията и информира лелята, че няма да я кара да избира между нея и Гюнеш. 

Фикрет подарява рокля на жена си, както и процедури по разкрасяване.

Адем вижда Осман и Анастасия да се целуват и да се разхождат хванати под ръка. Осман подарява на момичето голям букет с цветя.

Адем доверява на Фикрет, че Осман е влюбен в Анастасия. Фарук също научава за любовните авантюри на Осман. Братята много се радват.