Тв новини

Ето какво ще видим утре (07-ми октомври) в „Приказка за Бодрум“

Йълдъз търси Гьозде в родния й квартал. От местните научава, че тя е била омъжeна за хотелиер и е избягала с него. 

Су споделя с Келебек, че баща й и Атеш почти не си говорят и явно крият нещо от нея. На момичето й е омръзнало да я лъжат. Моли Келебек никога повече да не я лъже.

Атеш гледа с недоверие на Аслъ. Пита я защо не му е казала толкова време. Аслъ отговаря, че се е страхувала. Атеш става все по-злъчен към момичето. Аслъ го моли да не преувеличава. 

Узай отива в дома на Аслъ, а Аляра го следва. Този път младежът влиза вътре, макар и по-трудно. Аляра също се качва на прозореца и влиза. Узай продължава да снима дневника на Аслъ. Бащата на Аслъ се прибира. Узай и Аляра се карат и той ги чува. Узай скача през прозореца, но Аляра не успява. Тя се опитва да покаже на домакина снимката как Аслъ и Атеш се целуват, но разбира, че е изтрита. Узай тайно я е изтрил от телефона на блондинката. Бащата на Аслъ гони от къщата си дъщерята на Джахит. 

Гюненч отива в ресторанта и се среща с Йълдъз. Той й казва, че с Гьозде са заедно. Признава ѝ също, че Еврен познава Фуат. Йълдъз е изненадана и си тръгва. Фарълъ се досеща, че Йълдъз е разбрала за връзката на съпруга си с Гьозде и предупреждава Еврен.

Йълдъз е шокирана от наученото. Спомня си всяка дума, която са си разменяли със своята досегашна приятелка.

Еврен се обажда на Гьозде и й казва, че отива при нея, за да се съберат Тя е на летището.

Гьозде звъни на Фарълъ и го моли да се погрижи за Йълдъз.

Йълдъз се прибира вкъщи и вижда, че Еврен го няма. Звъни му, но той не й отговаря. Открива в джоба на сакото му ключове. Отправя се към дома на Гьозде. Пробва ключа и вратата се отваря. Влиза и вижда снимки на познати места, където са били с Еврен. Отваря гардероба и открива две от ризите на съпруга си. Намира и разписката за самолетните билети на името на Еврен.

Аслъ е отчаяна. Атеш отива при нея и ѝ казва, че тя е неговият дом. Аслъ го прегръща. 

Гьозде пристига на летището. Там я чака Еврен. Двамата влизат в сградата, а Йълдъз пристига с такси и ги вижда. Вика по Еврен…