Тв новини

Ето какво ще видим утре (04-ти март) в „Малки убийства“ Епизод.37

Мехмет използва същите лъжи пред Бурджу, като тези, когато е изневерявал на Арзу с нея. Бурджу се досеща, че я мами, и иска обяснение къде е бил. Той признава, че е прекарал време с децата си. Любовницата си отдъхва.

Арзу разбира от Ниляй, че тя е подхвърлила на Мехмет за идването на Енвер в дома ѝ.

Оя отива в училището на Онур и му задава няколко въпроса. Той ѝ рисува емблемата на новото училище, в което ще учи след преместването. На немски означава „жабешко езерце“.

Оя е в полицията и дава информация, че Галип и съпругата му ще се местят в Германия и ще променят имената си. Издава на униформения името на училището, в което ще запишат детето им Онур.

Мерве издава брат си и той е арестуван. Хващат и Галип – съучастника на Ръза. Двамата са изправени пред съда.

Съдията по делото задържа Галип и Ръза и освобождава Серхан.

Оя е щастлива и тръгва към съдебната зала. В същото време и Мерве пристига в Истанбул.

Махат гривната от крака на Серхан.

Оя вижда Серхан и се затичва доволна към него, но се появяват Мерве и Мила и Оя се спира.

Оя съзерцава как Серхан, Мила и Мерве се прегръщат. Серхан научава, че Мерве е предала Ръза. Мерве заявява на съпруга си, че сега ще започнат всичко отначало.

Оя се прибира и заварва пред дома си Серхан. Той я пита какво ще стане с тях. Оя отива да направи кафе, а Серхан я хваща за ръка и ѝ признава, че изпитва чувства към нея. Моли я да помисли и да му каже как иска да се развият отношенията им.

Серхан споделя с Мерве, че е загубил клиентите си и ще е трудно да ги спечели отново. Решил е да преподава и да обучава хора, тъй като няма да може да практикува професията си. Той заминава за Анкара.

Мерве е в шок, когато разбира от мъжа си, че Арзу и Енвер са основали нова фирма и са привлекли клиентите му.

Енвер съобщава на Арзу, че Серхан е бил оправдан.

Мерве и Арзу се срещат. Мерве я заплашва да си плати за стореното. Казва ѝ, че ще остане с празни ръце, защото Серхан ще си върне клиентите. Арзу отвръща, че не я е страх от заплахите ѝ и да даде всичко от себе си.

Арзу телефонира на Енвер и му нарежда да организира незабавно обяд с клиентите им.

Маникюристката разказва пред следователите, че от тогава нещата са се объркали и Мерве и Арзу са скарали цялата общност.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.