Тв новини

Ето какво ще видим утре (04-ти март) в „Безмилостен град“


Шениз решава да използва женски хитрости, за да съблазни Агях, но той отива да спи в другата стая.

Джерен се опитва да убеди Дженк да бъде с нея, но не успява.

Джерен не може да понесе, че Дженк е влюбен до болка в Джемре. Тя отива в стаята на Недим и му се изповядва, че Дженк не я иска, а тя е бременна от него. Камерата записва целия монолог на снахата.

Агях е в сиропиталището и вижда как Джемре си играе с децата.

Дженк споделя с Недим плана на Джемре да го спасят.

Агях показва на Сехер клип как Джемре си играе с децата. Опитва се да се извини на жената. Допълва, че ако момичето се държи прилично и не идва в дома им, той ще пази Джемре.

Шениз извежда Недим. Двамата отиват в сиропиталището и Недим си играе с децата. Джемре го вижда, а Шениз я предупреждава да стои на повече от 50 метра от него. Тя разкрива още, че Недим е предал Джемре и Дженк и е развалил плана им.

Дженк пуска записа от камерата, но на таблета не се появява нищо. Джемре го упреква, че пак не е успял.

Шениз изтъква, че Джемре е победена и то чрез Недим.

Джерен научава, че Дамла организира прощално парти за брат си.

Шениз шантажира Джемре, чрез записа от камерата, преди Недим да разбие статуята. Сехер подслушва този разговор.

Шениз пристига в хотела при сина си. Застава зад парапета на балкона. Дженк се събужда и вижда, че е готова да се самоубие. Започва да плаче и я моли да не скача. Шениз продължава с манипулацията си.

Сехер намира сейфа на Шениз, но не може да го отвори. В това време се появява Агях, за да вземе нещо от семейната спалня. Сехер се крие.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879 Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.