Тв новини

Ето какво ще видим утре (02-ри ноември) в „Приказка за Бодрум“

Су е отчаяна от поведението на баща си.

Фарълъ казва на Йълдъз, че е намерил пари, за да плати дълга им.

Атеш отново влиза в банката направо при директора. От него научава, че някой си Бора е наредил да изиска кредита. Атеш съобщава, че не познава никакъв Бора.

Бора иска Еврен да се ожени за Гьозде и да започне да работи за него. Той е партньор в американския фонд, който изкупува хотелите на Гюненч и Джахит.

По заповед на Бора лихварят отказва заема на Фарълъ.

Еврен решава да се възползва от предложението на Бора и обещава да се ожени за Гьозде, при условие, че брат ѝ ще разкара Фарълъ от Бодрум.

Бора кани на среща Фарълъ в хотела на Джахит.

Ферди си определя среща с Аляра, чрез сайт за запознанства.

Ергювен встъпва в длъжност като управител на хотела, купен от Бора.

Фарълъ отива на срещата. Бора му нарежда да напусне Бодрум, ако не иска да пострадат Йълдъз и близките ѝ. Фарълъ се бунтува. Тогава в лобито на хотела влизат Гьозде и Еврен.

Аслъ и Су са при Ставрос. На смъртно легло човекът споменава, че майката на Аслъ е продавала гривнички по баровете в Кос, а баща ѝ е от Бодрум, но е бил влюбен в друга жена.

Фарълъ води Йълдъз в лунапарка и пуска заради нея въртележката. Казва на жената, че вече никой си нямат, освен те двамата. Обещава ѝ да държи нещата в свои ръце. Пита я дали му вярва. Тя отговаря положително и двамата се целуват.