Тв новини

Ето какво ще видим днес (09-ти март) в „Намери ме“ Епизод.777

Хюмейра слиза в хола, където я очаква Рана. Младата жена умело прикрива случилото се предходната вечер с мъжа й пред асистентката му.

Тъй като Йълдъз е в отпуск, Вилдан е непосилна да върши сама цялата домакинска работа и постоянно прехвърля част от задълженията си на Елиф.

Малкото момиченце пада от стълбата в кухнята, докато качва измитите чинии. Маджиде влиза и забранява на Елиф да върши повече каквато и да е къщна работа.

Господарката веднага търси обяснение от Вилдан, а тя й се оплаква, че й е невъзможно да продължава да работи изцяло сама.

Маджиде осъзнава, че е необходимо да наеме още една жена за обслужващия персонал. Госпожата заръчва на Вилдан да потърси своя позната.

Вилдан решава да посети Жулиде и да й предложи да започне работа в имението като прислужница.

Вилдан посещава сестра си в новия й дом, а там попада на Мелек, която Жулиде представя с името Серче.

Прислужницата казва на Жулиде, че може да започне работа при нея в имението. Майката на Емирхан обаче отклонява предложението й.

Мелек се намесва в разговора и сама предлага помощта си. Жулиде остава шокирана, смятайки че приятелката й рискува много, започвайки работа.

Малко по-късно Вейсел и Тюляй посещават Жулиде и Мелек. Те също не са съгласни Мелек да рискува живота си, излизайки от „убежището си“.

Майката на Елиф обаче е категорична, че иска да опита.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.