Тв новини

Ето какво ще видим днес (09-ти март) в „Малки убийства“

Пелин вика Мерве да поговорят.

Тайлян и детето излизат по заръка на Пелин до магазина и площадката.

Мерве е записала как Тунч признава за прегръдката с Пелин и пуска аудиото на доскорошната си приятелка. Изнудва я да ѝ продаде къщата обратно, иначе Тайлян ще чуе казаното от учителя.

Пелин отказва да върне къщата, а Мерве чува, че Тайлян се прибира, и отива при него, за да му пусне записа. Пелин се вбесява и чупи телефона на Мерве.

Мерве си тръгва, а Тайлян иска да знае защо Пелин е счупила смартфона. Пелин измисля, че Мерве притежава запис от гимназията как тя пее и не ѝ е приятно други да го чуват.

Серхан все още е сърдит на Мерве и я избягва.

Тунч посещава Тайлян и му признава, че с Пелин изпитват чувства един към друг. Упреква го, че не се е отдалечил от нея, след като вече няма чувства помежду им. Тайлян се вбесява и пребива Тунч, а Пелин се прибира и едва ги разтървава.

Тайлян заявява на Пелин, че я напуска, а тя изпада в нервна криза.

Пелин е съсипана и моли Мерве за помощ. Мерве вика Тайлян и го лъже, че Тунч е щял да ходи при Серхан и да му наговори измислици, че с Мерве имат връзка. По-рано нейната приятелка Айше ѝ е пратила съобщение, че мъжът ѝ я е напуснал, след като Тунч е казал същото и на него.

Тайлян моли Пелин за прошка и двамата се сдобряват.

Тунч е отстранен от училище и пратен в друг град.

Пелин връща къщата на Мерве.

Оя казва на Серхан, че не може да имат връзка. Той обещава да на я доближава повече.

Мерве се завръща триумфално в имението си.

Тайлян се радва, че отново ще живее в старата си къща. Пелин не е доволна, но измисля, че заради него е върнала имението на Мерве.

Оя решава да действа и кани Мерве, Пелин и Арзу на вечеря заедно със семействата им. Едип се заема с приготвянето на гозбите.

Оя заявява на учителя, че на вечерята ще разкаже пред всички за случката през 1996 г.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.