Тв новини

Ето какво ще видим утре (13-ти юли) в „Една жена“

Сарп вижда, че Мюнир идва в имението и му казва, че Пъръл и децата най-вероятно са отвлечени. Хваща го и иска да го заведе веднага в къщата на Незир. 
Джейда се пробужда през нощта и вижда Пъръл и децата. Предупреждава я, че по това време не може да влезе при Бахар. Пъръл се представя, че е съпруга на Сарп Чешмели и че търси Ширин. Заканва се, че ще съжалява, че се е родила. Джейда решава да ѝ даде адреса, на който живее сестрата на Бахар. 
Сарп и Мюнир пресрещат Суат, който изпада в истерия, че са убили Пъръл и внуците му. Мюнир докладва на шефа си, че не са мъртви, а най-вероятно отвлечени. Суат се нахвърля върху Сарп и го пита къде е бил, когато хората на Незир са нахлули в езерната къща. Сарп се вбесява и заявява, че всичко е по вина на Суат. 
Нисан разпитва Йелиз дали Сарп ги е изоставил заради другите си деца. Решава да разкаже на майка си, че баща им е жив. 
Суат не може да чака и кара Мюнир да звънне на Азми. Мюнир го послушва и пита брат си как може да стигне толкова далеч и да отвлича деца. Азми заявява, че не е отвличал никого и го пита дали Сарп е баща на близнаците. Още преди да му е отговорил, Азми затваря доволно телефона. 
Пъръл пристига в дома на Хатидже и Енвер. Енвер говори с Хатидже и е на мнение, че трябва да говорят с Бахар и да я подготвят за Сарп и опасните хора, които кръжат около него.

Пъръл се появява с близнаците и влиза в дома на Хатидже и Енвер. Представя се, а Ширин я пита какво прави в къщата ѝ. Пъръл директно заявява пред всички, че е дошла да пита Ширин защо е спала с мъжа ѝ. Ширин започва да твърди, че тя лъже. Пъръл вади телефона и показва снимки, на които Сарп и Ширин са голи в леглото. Енвер удря Ширин, а тя твърди, че снимките са фотошоп. Пъръл разкрива още, че Ширин е любовница на възрастния ѝ баща Суат.